Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

În devans, în Liga a 4-a, Viitorul Sântimbru – Spicul Daia Română 1-1 (0-0) | Duminică e nuntă mare în familia Hulea!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Devansată și contând pentru etapa a 23-a a Ligii a 4-a, partida dintre Vitorul Sântimbru și Spicul Daia Română, s-a încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-0). Un meci în care gazdele au lovit în 4 rânduri barele, de trei ori Brânză – în prima repriză, respectiv Birk – în prelungiri, în minutul 90+4.

Amfitrionii au rămas în inferioritate, prin eliminarea lui Brânză (61), fază la care atacantul gazdelor l-a împins pe un adversar la o fază la care a fost lovit la glezna dreaptă. Vizitatorii au punctat primii, prin Cunțan (75), egalarea fiind restabilită de Nicola (85), ambii jucători marcând din postura de rezervă. Spicul Daia a reușit o remiză prețioasă la Galtiu, egal ce a pus punct unei serii de 5 eșecuri la rând.

Partida s-a jucat în devans întrucât duminică va fi o zi specială pentru Adrian Hulea, președintele gazdelor, fiul lui Ovidiu Hulea – vicepreședintele AJF Alba. Adrian Hulea își va uni destinele cu Denisa, aleasa inimii sale. Casă de piatră și din partea noastră!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Semifinalele Cupei României: Viitorul Sântimbru – Hidro Mecanica Șugag și Inter Unirea – Performanța Ighiu

Dan HENEGAR

Publicat

în

În semifinalele Cupei României, faza județeană, Viitorul Sântimbru va întâlni Hidro Mecanica Șugag și Inter Unirea va juca cu Performanța Ighiu. La sediul AJF Alba au fost prezenți Ovidiu Hulea, Ioan Budin și Cătălin Manciulea (a lipsit reprezentantul formației Inter Unirea), tragerea la sorți a fost efectuată de Maria Ioana Marin (trezorierul AJF Alba), mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea