Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Dacia Mihalț a pierdut la „masa verde” partida cu Navobi Cricău, pentru substituire de jucători

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Dacia Mihalț a pierdut, la „masa verde”, scor 0-3, partida contând pentru etapa a 22-a a Ligii a IV-a Alba, cu Navobi Cricău, după ce pe teren a câștigat cu 2-0. Decizia a fost luată de Comisia de Disciplină a AJF Alba în ședința din 7 mai, și a avut la bază o contestație depusă de vizitatori, ce au reclamat adversarii pentru substituire de jucători.

În consecință, „lanterna roșie” rămâne doar cu 7 puncte, fiind amendată și cu suma de 700 de lei, iar Navobi a acumulat 20, urcând pe poziția a 11-a,în detrimentul Energiei Săsciori. Menționăm că în precedenta rundă Dacia Mihalț nu se prezentase la disputa de la Vama Seacă și în consecință a acumulat două înfrângeri la „masa verde”, din diverse motive.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Handbalistul Mihai Năsăudean (LPS Alba Iulia), convocat la lotul național al României de tineret!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Handbalistul Mihai Năsăudean (LPS Alba Iulia), convocat la lotul național al României de tineret! Mihai Năsăudean, talentatul handbalist din cetatea Marii Uniri a fost convocat la lotul național de tineret. Legitimat la Liceul cu Program Sportiv din Alba Iulia, Mihai încă nu a împlinit 19 ani. Acțiunea se desfășoară la Suceava, un stagiu de pregătire […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea