Rămâi conectat

Sport

Mâine, fiesta în Sala “Timotei Cipariu” din “Mica Romă”! Volei Alba Blaj sărbătorește câștigarea celui de-al 4-lea titlu de campioană

Dan HENEGAR

Publicat

în

Mâine, miercuri, 8 mai, va fi sărbătoare în “Mica Romă” și fiesta în Sala “Timotei Cipariu”! Volei Alba Blaj celebrează cucerirea celui de-al 4-lea titlu național, cu prilejul partidei cu CSM Lugoj, din ultima etapă a actualului sezon.

După o pauză de un an echipa blăjeană a redevenit regina României la volei feminin, câștigând trofeul suprem intern pentru a 4-a oară în ultimele 5 sezoane. Grație acestei performanțe “mândria Albei” va reveni, de la toamnă, în grupele Champions League, cea mai importantă competiție europeană, asta după ce în ultimii doi ani se mândrește cu finale continentale (Liga Campionilor – 2018 și Cupa CEV – în 2019).

Clubul înființat în urmă cu 8 ani și-a reconfirmat forța pe plan intern, dovedindu-se “numărul 1” în România, în condițiile în care s-a impus în Divizia A1 în 4 din cele șapte ediții petrecute în elită. “Suntem foarte fericiți că am recucerit campionatul! Blajul merită pe deplin acest trofeu, dovedind astfel că este cea mai bună echipă din România și în 2019”, a spus Sergiu Ștefănescu, președintele Consiliului Director al CSM Volei Alba Blaj.

*Moment special, 300 de tricouri pentru fani!

Mâine, în fața minunaților fani din Blaj, Volei Alba Blaj va sărbători câștigarea celui de-al 4-lea campionat, accesul în sală fiind permis începând cu ora 16.00. Festivitatea de premiere, cu decernarea trofeului, medaliilor și tricourilor de campion, se va desfășura imediat după încheierea partidei, ce nu mai prezintă nicio miză. Iar suporterii din localitatea unde se dă ora exactă în voleiul feminin autohton au parte de o surpriză oferită de club.

Asta întrucât primii 300 de suporteri ce vor ajunge în “Timotei Cipariu” vor primi un tricou cadou, în culorile “alb-roșu”, dedicat acestui titlu adjudecat de fetele lui Darko Zakoc. Gruparea din “Mica Romă” are posibilitatea să realizeze eventul, asta întrucât săptămâna viitoare, la Alexandria, se dispută Final Four-ul Cupei României, în semifinale întâlnind, marți, 14 mai, pe rivala CSM București.

A fost o luptă foarte grea cu CSM București, un club important și cu un buget pe măsură. Acest titlu este realizat cu ajutorul celor care au fost lângă echipă, oficialități, staff, jucătoare și, nu în ultimul rând, suporteri. Suntem bucuroși că am câștigat, valoarea și experiența jucătoarelor spunându-și cuvântul”, a menționat Vladimir Bacșiș, directorul general al Volei Alba Blaj.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Corvinul Hunedoara, calificare istorică în Europa League! În turul doi preliminar, duel cu NK Rijeka

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corvinul Hunedoara s-a calificat în turul al doilea al Europa League, după manșa secundă a duelului cu Paksi FC (Ungaria), o calificare istorică pentru „corbii albaștri”. Gruparea de lângă furnale intră in istoria fotbalului românesc fiind prima echipă din eșalonul secund care reușește o calificare în competițiile continentale! Iar în turul următor pe hunedoreni îi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea