Rămâi conectat

Sport

FOTO: Gicu Grozav, erou pentru Kisvarda FC: dublă în victoria de la Debrecen!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Albaiulianul Gicu Grozav a fost eroul formației Kisvarda FC în ultima rundă a campionatului Ungariei, marcând o dublă în victoria externă de la Debrecen, scor 3-1 (0-1).

Fostul unirist arată o formă excelentă în competiția din țara vecină, punctând a doua rundă la rând și ajungând la 5 goluri, în 12 meciuri, pentru echipa la care s-a transferat în ianră, după o perioadă mai puțin fericită a carierei.

Internaționalul român a punctat în minutele 55, din penalty, și 74, fiind înlocuit în minutul 83. Echipa sa a remontat de la 0-1, la pauză, câștigând trei puncte prețioase în fieful ocupantei ultimei trepte a podiumului (portarul Mihai Mincă a fost rezervă). Kisvarda FC se clasează, după 31 de jocuri, pe locul 9, cu 35 de puncte.

Sursa foto: Kisvarda FC


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

14 august 2024: Micii pasionați de ciclism din Alba Iulia, așteptați la Cursa Copiilor, din cadrul Turului României. Cum se fac înscrierile

Ziarul Unirea

Publicat

în

14 august 2024: Micii pasionați de ciclism din Alba Iulia, așteptați la Cursa Copiilor, din cadrul Turului României. Cum se fac înscrierile Miercuri, 14 august, începând cu ora 14:00, în Piața Unirii din Alba Iulia, cei mici sunt așteptați la cursa copiilor organizată cu ocazia Turului României. Astfel, copiii cu vârste între 2-14 ani vor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea