Rămâi conectat

Sport

Știința Bacău – Volei Alba Blaj 0-3 | Echipa din „Mica Romă”, în linie dreaptă spre al 4-lea titlu

Dan HENEGAR

Publicat

în

Volei Alba Blaj a câștigat disputa externă cu Știința Bacău, scor 3-0 (25-14. 25-13, 25-18) și a mai făcut un pas spre obținerea matematică a celui de-al 4-lea titlu.

Formația din „Mica Romă” s-a distanțat în ierarhie, după ce contracandidata CSM București a pierdut 1-3, la Târgoviște, situație în care victoria firească, din restanța de luni, cu Dinamo, ar parafa, matematic, câștigarea titlului, având astfel șase puncet avans în ierarhie, înaintea ultimei runde.

Echipa lui Darko Zakoc s-a impus iarăși împotriva adversarei din semifinala românească din Cupa CEV, având a 6-a victorie consecutivă directă a sezonului.

Volei Alba Blaj a câștigat, în numai 63 de minute, ultimul meci din deplasare din acest sezon și este doar la două partide de cucerirea celui de-al patrulea titlu de campioană din palmares. În meciul din această după amiază, Volei Alba Blaj și-a confirmat statutul și s-a impus, lejer, în stil de mare echipă. Ioana Baciu (14) a reușit cele mai multe puncte, urmată de Ana Lazarević și Sonja Newcombe, ambele cu câte 12 puncte, tot atâtea reușite având și Slavina Koleva din tabăra gazdelor.

Volei Alba Blaj, antrenor Darko Zakoč: Lora Kitipova 5p. (2 blocaje) – Ioana Baciu 14p. (3 ași, 1 blocaj), Nađa Ninković 10p. (4 ași, 2 blocaje), Ana Lazarević 12p. (1 as, 2 blocaje), Sonja Newcombe 12p. (2 ași, 3 blocaje), Nneka Onyejekwe 4p. – Marina Vujović (libero). Au mai jucat: Maja Aleksić 6p. (3 blocaje), Aleksandra Cirovic  și Mariya Karakasheva.

Echipa din “Mica Romă” mai are de disputat încă două  întâlniri, ambele în Sala „Timotei Cipariu”, cu Dinamo (luni, 6 mai) – restanță din etapa întâi a fazei secunde și CSM Lugoj (miercuri, 8 mai).

Text: Nicu GOGA, Radio Blaj


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Corvinul Hunedoara, calificare istorică în Europa League! În turul doi preliminar, duel cu NK Rijeka

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corvinul Hunedoara s-a calificat în turul al doilea al Europa League, după manșa secundă a duelului cu Paksi FC (Ungaria), o calificare istorică pentru „corbii albaștri”. Gruparea de lângă furnale intră in istoria fotbalului românesc fiind prima echipă din eșalonul secund care reușește o calificare în competițiile continentale! Iar în turul următor pe hunedoreni îi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea