Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO / VIDEO Ruleta rusească de la intersectia străzii Mărășești cu șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia, face din nou victime. O persoană rănită, încarcerată. Trafic îngreunat

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. O persoană rănită,  încarcerată

Un accident a avut loc pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia, la intersecția cu strada Mărășești, miercuri după-amiaza în jurul orei 15.30.

Din primele informații transmise de de IPJ Alba, traficuleste  ingreunat pe soseaua ocolitoare a municipiului Alba Iulia (zona intersectiei cu drumul spre Drambar), din cauza unui accident in care au fost implicate un autoturism si un camion. O persoana din autoturism este  ranita (incarcerata). Cauza probabila este neacordarea de prioritate de catre soferul autoturismului.

La locul accidentului a ajuns și Detașamentul de pompieri Alba Iulia care intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. În urma impactului a rezultat  o singură victimă încarcerată, conștientă. Victima a fost preluată de ambulanța SMURD.

”Din primele cercetări am constatat faptul că conducătorul unui  autoturism Daewoo, la intersecția străzii Mărășești cu șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia, nu s-a asigurat corespunzător și nu a acordat prioritate de trecere unui autotractor marca Mercedes care circula regulamentar pe direcția Teiuș – Sebeș. În urma accidentului, conducătorul auto a suferit leziuni corporale fiind transportat la Spitalul Județea Alba pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a declarat comisar șef Toma Dan, șef Birou Poliție Rutieră Alba Iulia.

YouTube video

Revenim cu amănunte.

[nggallery id=7006]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Tânărul artist din Alba care desenează poveşti pe pielea oamenilor într-un salon din Germania: ”Tatuajele sunt mai mult decât artă, sunt „pânze vii“ care rămân pe noi toată viața”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Tânărul artist din Alba care desenează poveşti pe pielea oamenilor într-un salon din Germania: ”Tatuajele sunt mai mult decât artă, sunt „pânze vii“ care rămân pe noi toată viața” Alin Sântea, un tânăr din Tărtăria, comuna Săliștea, a realizat primul tatuaj în urmă cu mai bine de 10 ani, folosindu-se de un aparat improvizat şi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea