Rămâi conectat

Sport

Metalurgistul Cugir – FC Avrig, sâmbătă, ora 17.00 | Măcar pentru orgoliu…

Dan HENEGAR

Publicat

în

Două înfrângeri la rând, acasă cu LPS Cetate Deva și în derby-ul din Valea Domanului, o premieră negativă a sezonului, iar “roș-albaștrii” s-au trezit într-o postură nedorită, coborâți pe locul al 5-lea (41 de puncte), la 4 “lungimi” de poziția promovabilă.

Este clar, dezamăgire sub Drăgana, disputa de sâmbătă, ora 17.00, cu FC Avrig (poziția a 7-a, 34 de puncte), din etapa a 23-a, fiind în primul rând prilejul unei reabilitări pentru elevii lui Călin Moldovan.

Asta în condițiile în care formația cugireană și-a redus drastic șansele de accedere în eșalonul superior, după recentele rateuri, însă este obligată să se revanșeze în fața fanilor, într-un meci în care cugireanul M. Codrea va fi oponentul echipei ce l-a format, și vizitatorii având două insuccese la rând.

La Reșița, cugirenii au acuzat din plin accidentările din linia defensivă, Vitinha și Ov. Morariu (ambii incerți pentru jocul următor, la fel ca și Cîrstean), prăbușindu-se în actul secund, după deschiderea scorului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSM Unirea Alba Iulia – CSC Șelimbăr și CSU Alba Iulia – Unirea Ungheni, în Cupa României | În 14 august, dueluri cu divizionare secunde

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia – CSC Șelimbăr și CSU Alba Iulia – Unirea Ungheni, în Cupa României | În 14 august, dueluri cu divizionare secunde Cele două reprezentante ale Albei în turul al treilea al Cupei României au parte de dueluri de foc cu divizionare secunde, miercuri, 14 august, la ora 17.30. Pe „Cetate”, CSM […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea