Rămâi conectat

Sport

FOTO: Volei Alba Blaj – Știința Bacău 3-0 | Echipa din „Mica Romă”, a 5-a victorie împotriva trupei din Moldova

Dan HENEGAR

Publicat

în

Volei Alba Blaj a câștigat disputa cu Știința Bacău, în Sala „Timotei Cipariu”, scor 3-0 (25-22, 26-24, 25-16), obținând a 5-a victorie a sezonului împotriva fomației lui Florin Grapă, într-o reeditare a semifinalei românești din Cupa CEV.

Un succes în minimum de seturi, dar conturat mult mai greu decât o arată scorul, pentru echipa condusă de Darko Zakoc, care nu a strălucit în acest joc, având de transpirat pentru obținerea succesului necesar în continuarea cursei spre titlu, blocajul fiind iarăși arma câștigătoare. În primele două seturi, moldovencele au pus reale probleme amfitrioanelor, cel de-al doilea fiind unul în care Știința a condus cu 19-15 la un moment dat, blăjencele au revenit, la 22-20, jucându-se pe muchie de cuțit, până la 24-24, gazdele fructificând a doua minge de set. Cele mai multe puncte ale gazdelor au fost realizate de Newcombe – 15 și Lazarevici – 14, iar de la moldovence s-au distins Cazacu și Rogojinaru – cu câte 14.

Echipa din „Mica Romă” rămâne lider în Divizia A1, cu două puncte avans, iar următorul meci îl va avea în deplasare, cu CSM Lugoj, luni, 15 aprilie, de la ora 18.30.

Volei Alba Blaj: Lora Kitipova (un punct) – Ioana Baciu (4 p), Nađa Ninković (11 p), Ana Lazarević (14 p), Sonja Newcombe (15 p), Nneka Onyejekwe (3 p) – Marina Vujović (libero); au mai evoluat Maja Aleksić (9 p), Ramona Rus (un punct), Mariya Karakasheva (6 p), Aleksandra Ćirović (3 p). Antrenor Darko Zakoč

Foto: Nicu GOGA, Radio Blaj


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Corvinul Hunedoara, calificare istorică în Europa League! În turul doi preliminar, duel cu NK Rijeka

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corvinul Hunedoara s-a calificat în turul al doilea al Europa League, după manșa secundă a duelului cu Paksi FC (Ungaria), o calificare istorică pentru „corbii albaștri”. Gruparea de lângă furnale intră in istoria fotbalului românesc fiind prima echipă din eșalonul secund care reușește o calificare în competițiile continentale! Iar în turul următor pe hunedoreni îi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea