Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO/ VIDEO/ UPDATE: Val de INCENDII de vegetație uscată în Alba: Pompierii intervin în Alba Iulia, Blaj, Șpring, Poșaga de Jos și Șard

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pompierii din Alba se confruntă, joi seara, cu un val de incendii de vegetație uscată, fiind solicitați să intervină, în decurs de o oră, în Alba Iulia, Blaj, Șpring, Poșaga de Jos și Șard.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Ora: 20.57 – Detașamentul de pompieri Alba-Iulia intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă la un incendiu de vegetație uscată din municipiul Alba-Iulia de pe strada Viilor.

– Stația de pompieri Câmpeni intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă la un incendiu de litieră în localitatea Poșaga de Jos, comuna Poșaga. (VIDEO)

https://youtu.be/RXr751ORkzs

Ora: 21.04 – Garda de intervenție Blaj intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă la un incendiu de vegetație uscată izbuncit la ieșirea din municipiul Blaj spre Mediaș.

Ora: 21.13 – Garda de intervenție Sebeș intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă la un incendiu de vegetație uscată din localitatea Șpring.

Ora: 22.00 – Detașamentul de pompieri Alba-Iulia intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă la un incendiu de vegetație uscată din localitatea Șard”, a transmis reprezentantul ISU Alba.

UPDATE: La ora 23.30, la Poșaga, incendiul se manifestă pe aproximativ 3 ha de vegetație uscată și litieră, în mai multe focare. Suprafața afectată este de aproximativ 5 ha.

”Se intervine în continuare pentru lichidarea incendiului cu 8 subofițeri, nu mai este pericol de extindere”, a precizat reprezentantul ISU Alba.

FOTO/ VIDEO: ISU Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO: Lumina Sfântă a ajuns la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. Când va fi distribuită

Bogdan Ilea

Publicat

în

VIDEO: Lumina Sfântă a ajuns la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. Când va fi distribuită Sâmbătă seară, Lumina Sfântă a ajuns de la Ierusalim la Catedrala Încoronării din Alba Iulia, după ce a fost preluată de pe aeroportul din Sibiu de către o delegație a Arhiepiscopiei Ortodoxe din Alba Iulia. În noaptea de 4 spre […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea