Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, Metalurgistul Cugir – LPS Cetate Deva | “Roș-albaștrii” vizează a 5-a victorie la rând

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir, singura formație imbatabilă în retur din Seria a 4-a a Ligii a 3-a, dispută sâmbătă, 6 aprilie, de la ora 17.00, a doua întâlnire consecutivă în fața fanilor, cu LPS Cetate Deva, pe care a învins-o în toamnă cu 3-2.

După 2-0 în derby “de Alba” cu Unirea Alba Iulia și înaintea meciului de foc din Valea Domanului, cu CSM Școlar Reșița, din “intermediara” săptămânii viitoare (miercuri, 10 aprilie), “roș-albaștrii” vizează a 5-a victorie la rând în primăvară.

Clasați pe locul secund, la un singur punct de prima poziție, elevii lui Călin Moldovan au oportunitatea preluării șefiei Seriei a 4-a, în cazul în care vor obține toate punctele, iar liderul Șoimii Lipova se va împiedica la Teuz-Cermei. Devenii sunt prinși în hora retrogradării, pe poziția a 14-a, cu 22 de puncte, însă etapa anterioară au reușit să dea lovitura, cu prima victorie din retur, 1-0 cu ACS Dumbrăvița, pe teren propriu, o gură mare de oxigen pentru formația pregătită de Romulus Gabor împotriva unei grupări cu pretenții. Va lipsi Dohotariu – suspendat, așteptându-se ca Șaucă și Crivăț să fie trecuți pe foaia de joc, chiar dacă nu sunt recuperați total.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSM Unirea Alba Iulia – CSC Șelimbăr și CSU Alba Iulia – Unirea Ungheni, în Cupa României | În 14 august, dueluri cu divizionare secunde

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia – CSC Șelimbăr și CSU Alba Iulia – Unirea Ungheni, în Cupa României | În 14 august, dueluri cu divizionare secunde Cele două reprezentante ale Albei în turul al treilea al Cupei României au parte de dueluri de foc cu divizionare secunde, miercuri, 14 august, la ora 17.30. Pe „Cetate”, CSM […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea