Rămâi conectat

Ştirea zilei

SINUCIDERE la Alba Iulia: Un bărbat a fost găsit SPÂNZURAT, într-un apartament de pe Bulevardul Transilvaniei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un bărbat din Alba Iulia, în vârstă de 56 de ani, a fost găsit spânzurat, luni seara, în apartamentul în care locuia, dintr-un bloc de pe Bulevardul Transilvaniei.

Bărbatul a fost găsit de colegul de apartament care a alertat autoritățile sunând la numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

Potrivit IPJ Alba, la fața locului s-a deplasat o echipă de cercetare împreună cu medicul legist care, la o primă examinare a constatat că trupul bărbatului nu prezintă urme de violență, astfel că, ce mai probabil, este vorba despre o sinucidere.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei iar cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs tragedia.

Potrivit unor surse, bărbatul lucra în construcții și nu avea domiciliul stabil în blocul respectiv. Soția lui a murit în urmă cu 1 an și, probabil ca să nu locuiască singur, s-a mutat cu colegul de apartament.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ACCIDENT rutier în Alba Iulia: O țeavă de gaz avariată pe strada Energiei din municipiu. Intervin pompierii cu două autospeciale

Bera Larisa

Publicat

în

ACCIDENT rutier în Alba Iulia: O țeavă de gaz avariată pe strada Energiei din municipiu. Intervin pompierii cu două autospeciale Un accident rutier a avut loc luni, 12 august, în jurul orei 09.10, în Alba Iulia. O mașină a avariat o țeavă de gaz pe strada energiei. Detasamentul de pompieri Alba Iulia intervine cu două […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea