(P) Cum au reușit Samsung Galaxy S7 și S7 Edge să revoluționeze smartphone-urile
Un Samsung Galaxy S7, deși a aniversat încă din februarie doi ani de viață, este în continuare unul dintre cele mai apreciate telefoane de pe piață. Iar faptul că prețul său a scăzut simțitor, deși performanțele sale încă rivalizează cu modele mai noi cu un an sau doi, îl fac foarte popular și foarte dorit, în principal de utilizatorii tineri.
Și cu un motiv… Samsung Galaxy S7 a adus o serie de inovații la lansarea sa care s-au impus ulterior ca standarde în industrie pentru telefoanele premium, high-end. Lucruri fără de care acum nu putem concepe un smartphone sunt posibile grație lui Galaxy S7.
Exemple? Samsung Galaxy S7 a fost printre primele, dacă nu chiar primul telefon premium care a impus standardul IP68 (Ingress Protection), adică protecția la apă și praf. Până la el, doar telefoanele rezistente (rugged phones) aveau acest standard. După Samsung Galaxy S7, toate celelalte branduri au inclus acest standard în producția flagship-urilor proprii.
Tehnologia dual pixel de pe Galaxy S7 și S7 Edge au făcut din camera foto a unui telefon una care poate concura lejer cu cele ale unui DSLR. Această tehnologie adusă de Samsung Galaxy S7 îți permite să focusezi rapid și clar, pentru fotografii mult mai reușite și de mai mare calitate.
Tot la capitolul fotografie, Galaxy S7 și S7 Edge au introdus posibilitatea realizării de fotografii în ”low light”, grație lentilei f1.7 și senzorului de imagine mai mare, care a permis realizarea de poze mai clare în lumină slabă.
Într-o perioadă în care arareori telefoanele mobile premium aveau baterii care depășeau 3000 mAh, Samsung Galaxy S7 Edge a venit cu baterii de 3600 mAh. Ulterior, toți ceilalți producători au încercat să țină pasul, mărind capacitatea acumulatorilor lor.
În fine, până la Samsung Galaxy S7 au mai existat telefoane mobile prietenoase cu gamerii. Doar că de la Galaxy S7 s-a introdus și posibilitatea înregistrării jocului, nu doar posibilitatea de a-l juca. Puteai să înregistrezi jocul jucat și ulterior să folosești video-ul rezultat așa cum credeai de cuviință.
Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge au avut atât încărcare rapidă, cât și încărcarea wireless, un alt ”game changer” în industria smartphone-urilor de calitate. Cititorul de amprentă a fost un alt aspect care a mulțumit atât presa, cât și consumatorii, deschizând calea telefoanelor mid-range către această tehnologie. Astăzi, Samsung Galaxy S7 și S7 Edge se găsesc la prețuri care intră în competiție directă cu majoritatea smartphone-urilor din categoria mid-range. Iar noi credem că merită.
sursa foto: emag.ro
Secțiune Știri sub articolul principal
Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI
Știri recente din categoria Opinii - Comentarii
26 noiembrie: Masacrul de la închisoarea Jilava. Una din cele mai odioase crime din istoria României
26 noiembrie: Masacrul de la închisoarea Jilava. Una din cele mai odioase crime din istoria României “Masacrul de la Jilava” este numele sub care a rămas cunoscută noaptea de 26/27 noiembrie 1940, când un comando al mişcării legionare a executat cu sânge rege 64 de politicieni ce au făcut parte din regimul de autoritate personală […]
Secțiune Articole Similare
-
Sportacum 5 zile
Sâmbătă, CIL Blaj – Metalurgistul Cugir, ultimul derby „de Alba” al anului | Vineri, pe „Cetate”, CSM Unirea – meci în nocturnă, CSU Alba Iulia, deplasare la Dej
-
Sportacum 3 zile
CIL Blaj – Metalurgistul Cugir 2-2 (0-0) | Ultimul derby „de Alba” al anului, nedecis
-
Opinii - Comentariiacum 5 zile
21 noiembrie, Ziua Mondială a Salutului. Cel mai popular cuvânt de salut este „Hello”
-
Opinii - Comentariiacum 3 zile
23 noiembrie 1940: România a semnat aderarea la Pactul Tripartit, alături de Germania, Italia și Japonia. Ce se urmărea prin acest act
-
Opinii - Comentariiacum 3 zile
23 noiembrie – Zborul Marii Uniri: Povestea aviatorului mort în anonimat, care a zburat la -40 de grade cu documentele Marii Uniri de la 1 decembrie 1918
-
Opinii - Comentariiacum o oră
26 noiembrie: Masacrul de la închisoarea Jilava. Una din cele mai odioase crime din istoria României