Rămâi conectat

Sport

Duminică, ora 17.00, în Sala „Timotei Cipariu” | Volei Alba Blaj – CSM București, o nouă confruntare pentru titlu!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duminică, 31 martie, de la ora 17.00, în Sala “Timotei Cipariu”, rivalele Volei Alba Blaj și CSM București se înfruntă într-un derby al fazei secunde a Diviziei A1 la volei feminin.

Gruparea blăjeană are 5 puncte avans în ierarhie, iar un nou succes ar contura soarta campionatului în acest sezon. „Sperăm ca suporterii să vină la sală, să ne susțină și împreună să facem pasul decisiv spre titlu, obiectivul principal al stagiunii”, a precizat Sergiu Ștefănescu, președintele Consiliului Director al Volei Alba Blaj.

Cele două formații se vor întâlni și în semifinalele Cupei României, la Alexandria, în 14 mai, celălalt joc fiind CSM Lugoj – CSM Târgoviște.

În urmă cu două săptămâni, formația condusă de Darko Zakoc a câștigat în minimum de seturi, tot pe propriul teren, împotriva contracandidatei la titlu, motiv pentru care CSM București își joacă duminică una dintre ultimele șanse la cel mai important trofeu intern. De atunci, Volei Alba Blaj a susținut finala Cupei CEV, în dublă manșă, cu Busto Arsizio, dar a pierdut ambele dueluri europene (0-3 la Sibiu, 1-3, marți, în Italia), rămânând doar cu performanța disputării a două finale continentale consecutive. Tocmai pentru a pregăti jocurile cu gruparea din Italia, Volei Alba Blaj a amânat jocul cu Dinamo din play-off, astfel că dispută două partide la rând cu CSM București, actuala deținătoare a titlului, contracandidata la trofeu.

Sperăm să ne revenim după efortul depus în Italia, unde am jucat bine și am încercat să întoarcem soarta finalei. Ne așteaptă un joc extrem de important pentru soarta campionatului, în care oponentele își vor juca una dintre ultimele lor șanse și vor da totul. Nu trebuie să ne lăsăm înșelați de precedentele două succese, cu 3-0, este cu totul altă partidă. Trebuie să fim foarte atenți, să evoluăm la adevărata noastră valoare și să învingem”, a declarat Vladimir Bacșiș, directorul executiv al Volei Alba Blaj.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Corvinul Hunedoara, calificare istorică în Europa League! În turul doi preliminar, duel cu NK Rijeka

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corvinul Hunedoara s-a calificat în turul al doilea al Europa League, după manșa secundă a duelului cu Paksi FC (Ungaria), o calificare istorică pentru „corbii albaștri”. Gruparea de lângă furnale intră in istoria fotbalului românesc fiind prima echipă din eșalonul secund care reușește o calificare în competițiile continentale! Iar în turul următor pe hunedoreni îi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea