Rămâi conectat

Sport

Victoria cu LPS Cetate Deva a adus liniște atât pentru “alb-negri”, cât și pentru antrenorul Adrian Bicheși

Dan HENEGAR

Publicat

în

Golul lui Alexandru Giurgiu, din lovitură liberă, a adus momentan liniștea pentru divizionara terță Unirea Alba Iulia! Practic reușita de trei puncte a mijlocașului “alb-negru”, ce a semnat victoria chinuită din partida de pe “Cetate” cu LPS Cetate Deva, i-a salvat postul antrenorului Adrian Bicheși, ce urma să fie înlocuit în cazul unui nou pas greșit, ce ar fi urmat semieșecului intern, greu de digerat cu CSC Ghiroda și Giarmata Vii.

Pentru moment gruparea din Cetatea Marii Uniri a luat o gură mare de oxigen și s-a distanțat la 4 puncte de zona periculoasă a luptei pentru evitarea retrogradării. În contextul în care pentru formația albaiuliană vin două meciuri de foc, cu Metalurgistul Cugir și CSM Școlar Reșița, formații cu pretenții, este clar că succesul din precedenta etapă are “greutate” în traiectoria Unirii Alba Iulia în partea secundă a campionatului. “Contează foarte foarte mult în economia stagiunii aceste trei puncte mari, avem puțină liniște. Dacă reușeam victoria cu Millenium Giarmata, puteam spune că ne situam în «grafic», în ceea ce ne-am propus, ca și puncte, în aceste prime 4 etape”, a declarat antrenorul Adrian Bicheși.

*Neînvinși de 10 meciuri în derby „de Alba”

Pentru Unirea Alba Iulia urmează o confruntare a orgoliilor, în deplasare cu Metalurgistul Cugir, abordată cu ascendentul moral al rezultatelor pozitive obținute în ultimii ani împotriva conjudețenelor, în derby-urile “de Alba”. Din martie 2017, uniriștii nu au pierdut cu echipele din județ (0-1 la Galda), având 10 jocuri fără înfrângere în Liga a 3-a, iar împotriva formației cugirene au înregistrat un succes (2-1 pe “Cetate”, în ediția trecută) și două remize albe la rând.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSM Unirea Alba Iulia – CSC Șelimbăr și CSU Alba Iulia – Unirea Ungheni, în Cupa României | În 14 august, dueluri cu divizionare secunde

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia – CSC Șelimbăr și CSU Alba Iulia – Unirea Ungheni, în Cupa României | În 14 august, dueluri cu divizionare secunde Cele două reprezentante ale Albei în turul al treilea al Cupei României au parte de dueluri de foc cu divizionare secunde, miercuri, 14 august, la ora 17.30. Pe „Cetate”, CSM […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea