Rămâi conectat

Ştirea zilei

Accident MORTAL pe DN7: Un șofer de autotren din Alba a lovit un pieton și a fugit de la locul accidentului. A fost identificat și prins pe autostrada A1

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un accident rutier a avut loc luni seară pe raza localității Boița. Un autotren, condus de un șofer din Alba, a lovit un pieton aflat pe partea carosabilă. Pietonul a fost lovit apoi de către o altă mașină. Șoferul  autotrenului nu a oprit și a continuat deplasarea.

Aseară, în jurul orei 22,00, pe DN 7, în localitatea Boița, șoferul unui ansamblu TIR condus dinspre Vâlcea a acroșat un pieton aflat pe partea carosabilă, l-a târât aproximativ 400 m, și-a continuat deplasarea, după care pietonul a fost lovit de un autoturism condus pe aceeași direcție, șoferul turismului oprind la fața locului.

În urma accidentului a rezultat decesul pietonului, o persoană de sex masculin care încă nu a fost identificată.

Datorită indiciilor oferite de către șoferul autoturismului, un sibian în vârstă de 27 de ani, în jurul orei 22,40, pe A1, în zona km. 297, Cunța, polițiștii Biroului Autostrăzi A1 au reușit identificarea și oprirea ansamblului tir, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 51 de ani, din județul Alba.

În cauză, polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au deschis un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului, urmând a se stabili identitatea victimei precum și toate circumstanțele producerii acestui eveniment.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Un tânăr din Cugir, printre victimele carnagiului de la Geoagiu: Toate victimele aveau până în 24 de ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un tânăr din Cugir, printre victimele carnagiului de la Geoagiu: Toate victimele aveau până în 24 de ani Un tânăr din Cugir se numără printre victimele carnagiului de la Geoagiu Toate victimele aveau până în 24 de ani. În urma accidentului mortal de la Geoagiu au rezultat cinci victime cu vârstele de 22 de ani […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea