Rămâi conectat

Ştirea zilei

Fratele primarului din Ocoliş şi candidatul PSD la alegerile locale din 2016, trimişi în judecată pentru lovire şi alte violenţe

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Încăierare electorală: Fratele primarului din Ocoliş şi candidatul PSD la alegerile locale din 2016, trimişi în judecată pentru lovire şi alte violenţe!

O încăierare între doi bărbați din Ocoliș, petrecută în pre-campania electorală pentru alegerile locale din 2016, face obiectul unui dosar penal înregistrat recent pe rolul Judecătoriei Câmpeni. Sorin Eugen Jucan și Ștefan Șerban au fost trimiși în judecată, ambii având atât calitatea de inculpați, cât și de parte vătămată.

Timp de aproape 3 ani au durat cercetările, acuzațiile fiind de lovire și alte violențe. Faptele s-au petrecut în 25 aprilie 2016, cu câteva zile înaintea debutului campaniei electorale, iar protagoniști au fost fratele primarului din comuna Ocoliș și un contracandidat al edilului.

Aflați în incinta unei pensiuni din comuna Ocoliș, care aparține familiei primarului, Ștefan Șerban, candidat PSD la Primăria Ocoliș la alegerile locale din 2016, împreună cu alt prieten, susțin că au fost victimele unor agresiuni fizice și verbale venite din partea lui Sorin Jucan, fratele edilului Alin Jucan, care de altfel a mai câștigat un mandat în fruntea Primăriei Ocoliș.

În urma unor discuții în contradictoriu, cei doi s-au îmbrâncit și și-au aplicat reciproc mai multe lovituri, iar în urma altercației candidatul PSD la funcția de primar în Ocoliș, Ștefan Șerban, a suferit o luxație la mână, dar s-a ales și cu o sperietură.

Incidentul a fost semnalat atunci la serviciul de urgență 112.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

UPDATE VIDEO | Un autoturism a luat foc pe autostrada A10, direcția de mers Aiud- Turda. Intervin pompierii

Bera Larisa

Publicat

în

UPDATE VIDEO | Un autoturism a luat foc pe autostrada A10, direcția de mers Aiud- Turda. Intervin pompierii Un incendiu a avut loc, luni, 12 august 2024, în jurul orei 17.30 pe autostrada A10, direcția de mers Aiud- Turda. Un autoturism a luat foc. Citește și: VIDEO | INCENDIU de deșeuri menajere și vegetație uscată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea