Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Dinamo – Volei Alba Blaj 0-3 | Echipa din „Mica Romă”, maximum de puncte înaintea derby-urilor cu CSM Târgoviște și CSM București

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Volei Alba Blaj a câștigat în minimum de seturi, scor 3-0 (25-13, 25-18, 25-11), partida externă cu Dinamo București, contând pentru etapa a 17-a a Diviziei A1 la volei feminin.

Calificată în finala Cupei CEV, Volei Alba Blaj continuă marșul în campionatul autohton, având maximum de puncte cu două runde înaintea încheierii primei părți a stagiunii.

Ținând cont de dificultatea redusă a meciului, la fel ca în precedenta dispută internă, cu CSM Lugoj, antrenorul Darko Zakoc a odihnit o serie dintre titulare (Kitipova, Newcombe, Baciu, Lazarevic, Vujovic), mizând pe voleibaliste ce au evoluat mai puțin în acest sezon, întâlnirea durând numai 57 de minute.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

Este primul meci dintr-o săptămână infernală pentru formația din „Mica Romă”, pe care o așteaptă alte două întâlniri, mult mai dificile, derby-urile cu CSM Târgoviște (marți, 12 martie) – în deplasare și mai ales cu CSM București, sâmbătă, în Sala „Timotei Cipariu”, în ultima rundă a sezonului regulat.

Volei Alba Blaj: Aleksandra Ćirović – Maja Aleksić, Ramona Rus, Katerina Zhidkova, Mariya Karakasheva, Nada Ninkovic – Viktoriya Delros (libero); au mai jucat Nneka Onyejekwe, Sorina Miclăuș.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4, etapa a 29-a: Viitorul Sântimbru și-a adjudecat locul secund! Liderul CIL Blaj, un nou „set”, Energia Săsciori, eșec prin autogolul antrenorului, remiză la Unirea

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 4, etapa a 29-a: Viitorul Sântimbru și-a adjudecat locul secund! Liderul CIL Blaj, un nou „set”, Energia Săsciori, eșec prin autogolul antrenorului. Remiză în duelul orgoliilor la Unirea *Adu Academy Șona – CIL Blaj 3-6 (3-5) Liderul, o nouă victorie cu un set de tenis, într-un meci spectaculos (2-0, 2-3, 3-3) până la pauză. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea