Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Balul ”Parfum de primăvară”, organizat de PNL Alba, la restaurantul Mercur Select. Premii pentru femeile din județ implicate în acte de caritate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sâmbătă, 9 martie, restaurantul Mercur Select din Alba Iulia a găzduit a XII-a ediție a Balului ”Parfum de primăvară”, organizat de Organizația Femeilor Liberale Alba.

Așa cum ne-a obișnuit deja Organizația femeilor Liberale Alba, la balul ”Parfum de primăvară” sunt premiate câteva dintre reprezentantele sexului frumos care s-au implicat în viața economică și socială a județului.

În acest an au fost oferite 5 premii unor femei din județul Alba, care s-au implicat în activități caritabile sau au inițiat proiecte sociale.

Emoția, voia bună, distracția, dansul,  bucuria, distincția și ținutele elegante au transformat balul într-un regal de neuitat.

[nggallery id=6843]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

UPDATE VIDEO | Un autoturism a luat foc pe autostrada A10, direcția de mers Aiud- Turda. Intervin pompierii

Bera Larisa

Publicat

în

UPDATE VIDEO | Un autoturism a luat foc pe autostrada A10, direcția de mers Aiud- Turda. Intervin pompierii Un incendiu a avut loc, luni, 12 august 2024, în jurul orei 17.30 pe autostrada A10, direcția de mers Aiud- Turda. Un autoturism a luat foc. Citește și: VIDEO | INCENDIU de deșeuri menajere și vegetație uscată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea