Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE / Bătaie între doi tineri băuți, în Aiud. Unul dintre ei, lovit grav la cap în urma căzăturii, se află la UPU Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bătaie între doi tineri băuți, în Aiud. Unul dintre ei este transportat la UPU Alba

Sămbătă, 9 martie, în municipiul Aiud, la ora 16.30 în benzinăria Rompetrol a avut loc o altercație între doi tineri aflați sub influența alcoolului. Unul dintre ei a căzut și s-a lovit cu capul de  beton.

”Victima este transportată în acest moment la UPU ALBA IULIA.  La momentul actual se fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor comiterii faptei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Alba.

Revenim cu amănunte.

UPDATE: Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalulului Județean Alba, Dragoș Suciu, tânărul ”a ajuns de aproximativ 15 minute la Unitatea de Primiri Urgențe Alba Iulia. Starea sa de sănătate este gravă. Acum primește îngrijiri medicale și i se fac investigații”.

UPDATE 1: Bărbatul se află în continuare la UPU Alba Iulia, iar în prezent starea sa de sănătate este alterată. I s-a efectuat un computer tomograf. Medicii continuă investigațiile în acest caz, iar bărbatul primește tratament medical”, a declarat pentru ziarulunirea.ro, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Claudiu Petruț, tânărul din Alba care și-a licitat porumbeii pentru a construi o casă unei familii nevoiașe: „Cred că dai cu o mână și primești cu cealaltă. Mă simt împăcat sufletește”

Bera Larisa

Publicat

în

VIDEO | Claudiu Petruț, tânărul din Alba care și-a licitat porumbeii pentru a construi o casă unei familii nevoiașe: „Cred că dai cu o mână și primești cu cealaltă. Mă simt împăcat sufletește” Într-o recentă apariție la Radio Unirea FM, Claudiu Petruț, tânărul din Alba cunoscut pentru gesturile sale de caritate, a vorbit despre proiectul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea