Rămâi conectat

Societate

Mircea Hava, Ion Dumitrel şi Ioan Bogăţan s-au întâlnit cu pensionarii

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Vineri, 27 ianuarie 2012, a avut loc la sediul Casei Vârstnicilor din Alba Iulia, o întâlnire de lucru între reprezentanţii Asociaţiei Pensionarilor SPERANŢA Alba Iulia, preşedinte sociolog Heljoni Dionisie şi primarul Mircea Hava împreună cu preşedintele CJ. Alba, domnul Ion Dumitrel, precum şi viceprimarul Ioan Bogăţan.
Cei peste 40 de pensionari prezenţi, majoritatea membri ai Comisiei Economice, au aflat despre proiectele şi agenda de lucru a anului 2012 din domeniile economic, social şi cultural ce sunt prioritare şi asigură finanţarea atât la nivel municipal cât şi judeţean. Primarul Mircea Hava, cât şi preşedintele Ion Dumitrel, împreună cu viceprimarul Ioan Bogăţan au clarificat şi au dat răspunsuri la multiplele probleme şi întrebări adresate de către o bună parte dintre pensionarii prezenţi.
Dialogul a fost cât se poate de cald şi constructiv, care va duce în mod sigur la sprijinirea reciprocă în vederea realizării proiectelor de pe agenda Primăriei şi a Consiliului Judeţean, ţinându-se seama şi de problemele propuse şi ridicate în acest cadru de către pensionari, conlucrare care să ducă la realizarea cu succes a tuturor priorităţilor.
Cei prezenţi au încheiat cu promisiunea că astfel de dialoguri vor continua.

JR. Dragomir VLONGA, Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

17 august 1925, ziua în care Ioan Slavici, ,,întemeietorul” se stinge din viață

Ziarul Unirea

Publicat

în

17 august 1925, ziua în care Ioan Slavici, ,,întemeietorul” se stinge din viață Ioan Slavici, cunoscutul scriitor canonic, s-a născut la Șiria, județul Arad, la 18 ianuarie 1848 și s-a stins din viață la 17 august 1925, în localitatea Crucea de Jos și a fost înmormântat în schitul Brazi, la un km distanță de orașul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea