Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

CSU Alba Iulia, victorie clară în ultimul amical, 5-1 cu Voința Stremț

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSU Alba Iulia, liderul seriei a 2-a din Liga a V-a, a încheiat cu o victorie clară, scor 5-1 (2-0), cu Voința Stremț, seria jocurilor de verificare.

Au marcat Javla, Cl. Oara – dublă și R. David – dublă, golul oaspeților fiind autogolul lui I. Neag.

CSU: Dr. Pop – N. Rus, I. Neag, Cordoș – M. Domșa, Javla, Al. Man, P. Medrea, Joldeș – Cl. Oara, R. David; au mai intrat Gligor, Oprița, Stanciu, Horeiciuc (absenți Apetri, Negrea, Olar, cu R. Sîrbu – s-a reziliat contractul).

În această iarnă formația pregătită de Vasile Ursu și Răzvan Rusu a susținut șase amicale: trei victorii (2-0 cu CIL Blaj, 2-1 cu CS Zlatna și 5-1 cu Voința Stremț), o remiză (3-3 la Sîntimbru, cu Viitorul) și două înfrângeri – ambele cu divizionare terțe (1-2 cu Industria Galda și 0-1 cu Unirea Alba Iulia)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4 | Spicul Daia, scorul etapei; Greapcă, hat-trick pentru Energia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4, după etapa a 24-a. Spicul Daia a scorul etapei cu CSM Unirea Alba Iulia, golgheterul Greapcă, hat-trick pentru Energia *CIL Blaj – CS Ocna Mureș 3-1 (2-0) Echipa din „Mica Romă” a câștigat derby-ul rundei și este foarte aproape să devină campioana celui de-al 4-lea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea