Rămâi conectat

Ştirea zilei

McDonald’s la Alba Iulia: Ce loc de instalare vizează reprezentanții lanțului de restaurante

Ziarul Unirea

Publicat

în

Reprezentanții lanțului de restaurate devenit un simbol al capitalismului în România au solicita Primăriei Alba Iulia un certificat urbanistic de alipire a unor terenuri în zona supermarketului Kaufland.

Încă de la începutul acestui an, McDonald’s a postat pe site-urile de profil diverse anunțuri de angajare pentru zona Alba Iulia, dar unde anume urma să apară restaurantul era încă un mister.

McDonalds a venit prima dată în România în anul 1995, deschizând primul restaurant la București. Acum brandul deține 67 de obiective în toată țara, cele mai apropiate de Alba Iulia fiind restaurantele din Deva și Sibiu.

McDonald’s Corporation (listată la Bursa de valori din New York sub codul MCD) este cel mai mare lanț de restaurante de tipul fast-food din lume, vânzând cu prioritate hamburgeri, pui, cartofi prăjiți, amestecuri de băuturi răcoritoare pe bază de lapte (așa numitele milkshake-uri) și băuturi carbo-gazoase.

Mai recent, a început să ofere și salate, fructe, snack wraps și carrot sticks. McDonald’s este și cel mai mare retailer global din domeniul serviciilor alimentare, cu peste 32.000 de restaurante în 117 țări.

După KFC, venirea McDonald’s în Alba Iulia va reprezenta o concurență puternică pentru restaurantele de tip fast-food locale sau naționale, cu operatori de franciză din municipiu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Claudiu Petruț, tânărul din Alba care și-a licitat porumbeii pentru a construi o casă unei familii nevoiașe: „Cred că dai cu o mână și primești cu cealaltă. Mă simt împăcat sufletește”

Bera Larisa

Publicat

în

VIDEO | Claudiu Petruț, tânărul din Alba care și-a licitat porumbeii pentru a construi o casă unei familii nevoiașe: „Cred că dai cu o mână și primești cu cealaltă. Mă simt împăcat sufletește” Într-o recentă apariție la Radio Unirea FM, Claudiu Petruț, tânărul din Alba cunoscut pentru gesturile sale de caritate, a vorbit despre proiectul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea