Rămâi conectat

Sport

FOTO: Știința Bacău – Volei Alba Blaj 0-3, în turul semifinalei Cupei CEV! Echipa din „Mica Romă”, aproape calificată în finală!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Volei Alba Blaj a câștigat de o manieră categorică, în stil de mare echipă, prima semifinală din Cupa CEV, scor 3-0 (25-12, 25-16, 25-16), în deplasare cu Știința Bacău și  este aproape de calificarea în ultimul act al celei de-a doua competiții europene.

Echipa lui Darko Zakoc a evoluat de o manieră entuziasmantă în Moldova, dominând efectiv fileul, cu un blocaj impresionant și una dintre cele mai bune prestații din acest sezon, Volei Alba Blaj fiind la un mic pas de a doua finală consecutivă din istorie, în doi ani la rând!

Se prefigurează o finală cu Yamamay e-work Busto, echipa italiană ce s-a impus cu 3-0 în meciul tur din Ungaria, astăzi, cu Swietelsky Bekescsaba

Încurarajă de peste 150 de fani, formația din „Mica Romă” nu a lăsat nicio speranță oponentelor, dominate la toate capitolele de Ioana Baciu (22 de puncte, MVP-ul întâlnirii) și compania, care au condus în permanență! Un succes în numai 67 de minute, concludent, mult mai clar decât în precedenta dispută, de Dragobete, duminică, un 3-1 pentru Volei Alba Blaj.

Returul, de peste o săptămână, în 5 martie, în Sala “Transilvania” din Sibiu, marțea viitoare, de la ora 17.00, poate fi considerat o formalitate.

Un moment deosebit pentru voleiul feminin autohton, inspirat caracterizat de site-ul CEV: “Romanian party”, în condițiile în care echipa calificată din această semifinală 100 la sută românească va accede în finală, unde va întâlni, în 19 și 26 martie, învingătoarea din confruntarea Swietelsky Bekescsaba și Yamamay e-work Busto (turul, azi, în Ungaria).

Volei Alba Blaj: Lora Kitipova (două puncte) – Nađa Ninković (6 p), Sonja Newcombe (9 p), Ana Lazarević (7 p), Nneka Onyejekwe/ cpt (8 p), Ioana Baciu  (22 p) – Marina Vujović (libero); au mai jucat Maja Aleksic (trei p), Aleksandra Cirovic. Antrenor Darko Zakoc.

FOTO: Costin Alexandrescu (www.sport.bacaul.ro)

[nggallery id=6796]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Într-un joc de verificare, CSM Unirea Alba Iulia – Sticla Arieșul Turda 2-0 (0-0) | „Alb-negrii”, a treia victorie fără gol primit

Dan HENEGAR

Publicat

în

Într-un joc de verificare, CSM Unirea Alba Iulia – Sticla Arieșul Turda 2-0 (0-0). „Alb-negrii”, a treia victorie fără gol primit O săptămână perfectă pentru gruparea din Cetatea Marii Uniri, care s-a calificat în play-off-ul Cupei României și a celebrat Centenarul, s-a încheiat cu partida de verificare cu Sticla Arieșul Turda. Pe „Cetate”, gruparea albaiuliană […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea