Rămâi conectat

Ştirea zilei

Accident feroviar cu o victimă, în gara CFR Valea Lungă. Garda Blaj intervine cu o autospecială și o ambulanță SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un accident feroviar, cu o victimă, a avut loc luni seara, în jurul orei 20.00, în gara CFR Valea Lungă.

„Garda de intervenție Blaj intervine cu o autospecială și o ambulanță SMURD la un accident feroviar din gara CFR Valea Lungă. Posibil o victimă”, a transmis ISU Alba.

UPDATE: Victima, un bărbat, a căzut în faţa unei locomotive, între şine, iar trenul a trecut peste el, fiind rănit uşor la cap.

Aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, bărbatul a ieşit la o plimbare noctură printre şinele de tren, fără să observe însă că înspre el venea o locomotivă. Când a observat locomotiva, acesta a încercat să fugă din faţa sa dar s-a împiedicat şi a căzut între şine.
Trenul a trecut pe deasupra sa şi l-a lovit la nivelul capului. Potrivit ISU Alba, în jurul orei 20:00 garda Blaj a intervenit cu o autospecială şi o ambulanţă SMURD la un accident feroviar în gara CFR Valea Lungă, accidentul fiind unul anunţat cu o posibilă victimă.
La sosirea echipajelor de salvare, potrivit ISU Alba, victima de sex masculin prezenta leziuni uşoare la nivelul capului şi a fost transporat la spitalul din Blaj pentru alte investigaţii medicale.

 

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Claudiu Petruț, tânărul din Alba care și-a licitat porumbeii pentru a construi o casă unei familii nevoiașe: „Cred că dai cu o mână și primești cu cealaltă. Mă simt împăcat sufletește”

Bera Larisa

Publicat

în

VIDEO | Claudiu Petruț, tânărul din Alba care și-a licitat porumbeii pentru a construi o casă unei familii nevoiașe: „Cred că dai cu o mână și primești cu cealaltă. Mă simt împăcat sufletește” Într-o recentă apariție la Radio Unirea FM, Claudiu Petruț, tânărul din Alba cunoscut pentru gesturile sale de caritate, a vorbit despre proiectul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea