Rămâi conectat

Curier Județean

Valoare de 5,86 pe etilotest pentru un șofer care nu părea băut. Cum a fost posibil?

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii din Blaj au oprit, duminică seara, un șofer pe care l-au testat pentru consum de alcool. Rezultatul pe etilotest a fost șocant: 5,86 miligrame pe litru în aerul expirat, iar tânărul în vârstă de 27 de ani nu părea că ar fi băut.

Şoferul a declarat că a folosit un spray de gură care are în compoziție și alcool, chiar înainte de a fi oprit în trafic. Totuși, explicația nu a fost suficientă pentru polițiști. Aceștia l-au condus la spital pentru recoltarea de probe, astfel încât să se stabilească cu exactitate dacă tânărul a consumat alcool înainte de a urca la volan.

Cel mai probabil, însă, rezultatul de pe etilotest a fost influențat de anumiți factori deoarece este foarte greu de crezut că un om ar putea supraviețui cu o asemenea valoare a alcoolemiei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Molnar Bianca, albaiulianca șefă de armă, pe arma Geniu, a Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri „Basarab I” din Pitești. Ce medie a avut absolventa

Bera Larisa

Publicat

în

Molnar Bianca, albaiulianca șefă de armă, pe arma Geniu, a Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri „Basarab I” din Pitești. Ce medie a avut absolventa Pe 26 iulie, emoțiile au fost la înălțime pentru cei 430 de absolvenți ai Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri „Basarab I” din Pitești, care au marcat finalul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea