Rămâi conectat

Ştirea zilei

Incendiul de la SOLINA Alba Iulia: Intervenția pompierilor s-a încheiat după aproape 5 zile. Cauza probabilă este în curs de stabilire

Ziarul Unirea

Publicat

în

Miercuri, începand cu ora 18.00, interventia pentru stingerea incendiului izbucnit in data de 02.02.2019 la SOLINA Romania, s-a incheiat.

Pe parcursul acestor zile, la fata locului au actionat 38 autospeciale de interventie, 4 motopompe, 26 ofiteri si 142 subofiteri si maistrii militari.

In data de 02.02.2019, au actionat si pompieri din Hunedoara, Cluj si Sibiu ulterior actionand doar cei din Alba.

A ars hala de productie si depozitare, spatii administrative si conexe pe o suprafata de aprox. 10.000 mp.

Au fost protejate/salvate – 10 autocamioane, aparatura de laborator, butelii cu GPL, acetilena, etc., instalatie depozitare azot, depozit motorina si alte bunuri folosite in procesul de productie.
A fost protejata hala de productie din imediata apropiere apartinand unui alt operator economic.

Cauza probabila a izbucnirii incendiului este in curs de stabilire, in acest sens fiind constituita o comisie de ancheta.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Claudiu Petruț, tânărul din Alba care și-a licitat porumbeii pentru a construi o casă unei familii nevoiașe: „Cred că dai cu o mână și primești cu cealaltă. Mă simt împăcat sufletește”

Bera Larisa

Publicat

în

VIDEO | Claudiu Petruț, tânărul din Alba care și-a licitat porumbeii pentru a construi o casă unei familii nevoiașe: „Cred că dai cu o mână și primești cu cealaltă. Mă simt împăcat sufletește” Într-o recentă apariție la Radio Unirea FM, Claudiu Petruț, tânărul din Alba cunoscut pentru gesturile sale de caritate, a vorbit despre proiectul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea