Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

UPDATE FOTO, VIDEO| ACCIDENT rutier pe DN1, la Oiejdea. Coliziune între o autoutilitară și un autoturism din cauza nerespectării distanței în mers

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier, cu patru autoturisme implicate, a avut loc miercuri în jurul orei 12.00, pe DN1, în dreptul localității Oiejdea.

Trafic este îngreunat pe DN 1, pe sensul Teiuș – Alba Iulia, in dreptul localității Oiejdea, din cauza unui accident in care au fost implicare 4 autovehicule. O victima posibil rănită ușor.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Cauza probabilă a accidentului este nepăsarea distanței de către șoferul unei autoutilitare, aceasta intrând in coliziune cu un autoturism. Ulterior, in accident au fost implicare alte 2 autoturisme aflate pe același sens de circulație.

https://www.youtube.com/watch?v=vmgeWiFPUSE

Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine cu o autospecială, o ambulanță SMURD și descarcerarea la locul accidentului rutier.

https://www.youtube.com/watch?v=uKrUwFaWvys

UPDATE: Victima, o femeie de 62 de ani, cu leziuni ușoare, a fost transportată de către echipajul SMURD la UPU Alba pentru investigații.

UPDATE IPJ: La data de 9 ianuarie 2019, în jurul orei 12.00, pe DN1, în afara localităţii Oiejdea,  un tânăr de 21 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea au autoutilitară, nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de un autoturism condus de un bărbat de 64 de ani, din Orăştie, judeţul Hunedoara, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-un alt autoturism condus de un bărbat din Floreşti, judeţul Cluj, care a rândul său a fost proiectat într-un autoturism condus de un bărbat din municipiul Cluj Napoca.

În urma accidentului, o femeie, în vârstă de 62 de ani, pasageră în primul autoturism, a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale.

Faţă de conducătorul auto vinovat de producerea accidentului, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

[nggallery id=6650]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

De la catedră la afacere cu roșii și flori în Rădești: Schimbarea radicală pe care a făcut-o un fost profesor din pasiune pentru grădinărit

Bogdan Ilea

Publicat

în

De la catedră la afacere cu roșii și flori în Rădești: Schimbarea radicală pe care a făcut-o un fost profesor din pasiune pentru grădinărit Grădinăritul este mai mult decât un hobby pentru mulți. Este o pasiune care le permite să se conecteze cu natura și să creeze spații pline de viață și frumusețe. Această activitate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea