Rămâi conectat

Ştirea zilei

Pedeapsă mărită pentru Mihai Pandelea, supranumit “ucigaşul din M-uri”: 27 de ani în spatele gratiilor după ce a încercat să evadeze din penitenciar

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Pedeapsă mărită pentru Mihai Pandelea, supranumit “ucigaşul din M-uri”: 27 de ani în spatele gratiilor după ce a încercat să evadeze din penitenciar.

Mihai Pandelea, tânărul din Alba Iulia condamnat definitiv la 25 de ani de închisoare pentru uciderea cu brutalitate a unei prostituate, s-ar putea alege cu pedeapsa mărită la 27 de ani, după ce a mai primit o condamnare pentru tentativă de evadare. Tânărul din Alba Iulia condamnat definitiv la 25 de ani, 10 luni şi 20 de zile de închisoare pentru că a ucis o femeie într-un apartament s-a ales cu un nou dosar penal în închisoare.

Citește și: RECHIZITORIU: Mihai Răzvan Pandelea și-a înjunghiat victima de 25 de ori. ”FILMUL” crimei din blocul M3, din Alba Iulia

Pandelea Mihai Răzvan (29 ani) a fost trimis în judecată şi condamnat pentru tentativă de evadare din Penitenciarul Aiud. Decizia a fost pronunţată la Judecătoria Aiud, şi nu este definitivă. El a încercat să evadeze chiar în ziua de Crăciun, anul trecut.

Acesta a părăsit secţia de deţinere în care era cazat şi a escaladat un gard din incinta penitenciarului, însă a fost observat și imobilizat de îndată de angajaţii unităţii de detenţie. Judecătoria Aiud a decis condamnarea inculpatului la pedeapsa finală de 27 de ani, 2 luni şi 24 de zile. Pentru tentativa de evadare, Pandelea a primit 6 luni de închisoare.

Curtea de Apel Alba Iulia a pronunţat în 27 noiembrie 2017 decizia definitivă în dosarul în care Pandelea Mihai Răzvan a solicitat contopirea pedepselor primite în dosarul de omor şi cel în care a fost condamnat pentru furt şi acces ilegal la un sistem informatic. Decizia definitivă pentru infracţiunea de omor a fost pronunţată în 25 aprilie 2017, iar cea pentru infracţiunile informatice în 9 decembrie 2016. Pe lângă pedeapsa de 25 de ani, 10 luni şi 20 de zile de închisoare, Pandelea a rămas şi cu obligaţia de a despăgubi familia femeii ucise de el cu suma de 400.000 de lei.

Victima acestuia a fost o tânără de 24 de ani din Mehedinţi, Alina Bianca Tănăsie, care închiriase un apartament în Alba Iulia în care se prostitua, Pandelea fiind unul dintre clienţii acesteia.

Crima a avut loc în noaptea de 2/3 februarie 2016, iar tânăra a fost omorâtă cu 25 de lovituri de cuţit.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Aurora Boreală a apărut pe cerul din Alba în noaptea Perseidelor: Imagini spectaculoase surprinse de un pasionat de fotografie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Aurora Boreală a apărut pe cerul din Alba în noaptea Perseidelor: Imagini spectaculoase surprinse de un pasionat de fotografie Perseidele și aurora boreală au fost surprinse pe cerul de la Ciugud, duminică noaptea, de un pasionat de fotografie care a postat cadrele realizate pe pagina de Facebook. Citește și: Perseide 2024: Cea mai spectaculoasă ploaie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea