Rămâi conectat

Sport

FOTO: Și banchetul Olimpiei Aiud, „Împreună pentru Robert”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Și banchetul Olimpiei Aiud, la final de tur, a fost tot sub egida „Împreună pentru Robert”. Echipierii formației din Liga a 4-a s-au strâns la Restaurantul „Capitol” din Aiud cu gândul la coechipierul lor Adrian Roman, portarul „olimpicilor” al cărui fiu, Robert a fost diagonsticat de curând cu lucemie, micuțul urmând să aniverseze mâine, în spital la Cluj-Napoca, sub tratament, împlinirea vârstei de 14 anișori.

Elevii lui Gabriel Cotoară au semnat un tricou pe care l-au dăruit lui Robert, în speranța că vor reuși să-i aducă bucurie în sufletul greu încercat. La finele primei părți a campionatului Olimpia se clasează pe poziția a 5-a în Liga a 4-a la finele turului, este lider la juniori A1 în Seria a 2-a după 12 victorii consecutive, juniorii Under 15 sunt pe locul a treilea, Juniorii C – la fel pe ultima treaptă a podiumului, iar Juniorii D ocupă locul secund, Olimpia având echipe înscrise în toate competițiile organizate sub egida AJF Alba, antrenori fiind Gabriel Cotoară, Remus Țălnar, Ion Ilie și Viorel Gâlea.

Ioan Demeter, președinte Olimpiei transmite pe această cale mulțumiri sponsorului principal Prebet Aiud, dar și Primăriei municipiului Aiud, Jox Spedition, Batson Construct, Miomar Universal, Casa Hațegan, dar și prietenilor Daniel Oprița Kis, Mircea Roșian, Traian Man și Ioan Fufezan. În urmă cu o săptămână, Olimpia Aiud a câștigat turneul caritabil din municipiu, în cadrul căruia s-au strâns pesta 10.000 de lei, sumă donată lui Adrian Roman.

[nggallery id=6578]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4, ediția 2024/2025, programul primei etape | Supercupa AJF, Viitorul Sântimbru – CIL Blaj, la Galtiu, în 25 august

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 4, ediția 2024/2025, programul primei etape | Supercupa AJF, Viitorul Sântimbru – CIL Blaj, la Galtiu, în 25 august Liga 4, ediția 2024/2025 va avea la start 15 formații, caz în care în fiecare rundă va sta câte o combatantă. În prima etapă va sta Viitorul Sântimbru, motivul fiind legat de disputarea Supercupei AJF […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea