Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO. Horațiu Clepan, noul director al Agenției pentru Protecția Mediului Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Social-democratul Horațiu Clepan a preluat, miercuri, funcția de director executiv al Agenției de Protecția a Mediului Alba, care a fost deținută, până în prezent, de Mărioara Popescu.

Anunțul a fost făcut pe Facebook de prefectul județului Alba, Dănuț Hălălai.

”Astăzi am participat la instalarea noului director executiv al Agenției de Protecția a Mediului Alba, domnul Horațiu Clepan. Succes!”, a scris Hălălai pe Facebook.

În urmă cu câteva luni, Horațiu Clepan, unul dintre membrii marcanți ai PSD Alba, a demisionat din funcția de consilier local pentru a nu fi incompatibil cu această funcție de director.

Șefa APM a fost de la începutul anului 2018 Mărioara Popescu.

Horațiu Clepan este inginer și a fost asociat majoritar și administrator la firma ”Intermed” SRL Alba Iulia care se ocupă cu transporturi rutiere de mărfuri.

De asemenea, în 2015 a fost șef al Inspectoratului de Stat pentru Controlul Transportului Rutier Alba.

Clepan este absolvent al Colegiului Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia, a Universității ”Babeș-Bolyai” din Cluj Napoca – Facultatea de Management și a Universității Tehnice București – Facultatea de Construcții.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament” Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean este CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitnes. Performanța remarcabilă a fost anunțată chiar de sportivă pe pagina de Facebook: ”O cupă în care am strâns […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea