Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Clement Negreț, președintele PMP Alba: PNL şi USR, între demagogie şi laşitate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Trist dar adevărat PSD ul poate jubila,PNL şi USR dorm pe banii statului ca să folosesc un limbaj uzitat intr-o perioadă de mult uitată.                

Două partide atât de vocale, de o demagogie greu de înţeles, se dau de ceasu morţii declarativ, cum că nu mai pot de grija românilor umiliţi de PSD în 10 august, mimează o luptă continuă cu guvernul Dăncilă dar atât . Doi căţei cu dinti de lapte care latră dar nu muşcă şi când ar vrea să o facă îi trage de lanţ stăpânul de la Cotroceni.

PMP anticipa încă din 2014  că vom ajunge să fim conduşi de partid cu veleităţi totalitare . Când aşchia USL , guvernul condus de Victor Ponta ajungea la guvernare am chemat toate partidele democratice din această ţară să facem front comun , să luptăm cot la cot împotriva PSD. Bineînteles că liberali au tratat cu dispreţ iniţiativa  noastră , încă erau în tandreţuri cu ,,pretinii,, din USL, încă erau în concubinaj politic în multe zone mulţi din urmaşii Brătienilor care erau înşurubaţi la robinetele financiare guvernamentale.

Ceea ce spuneam atunci se adevereşte acum, PSD nu mai are limite, calcă totul în picioare , acaparează pas cu pas bastion cu  bastion tot ceeea ce înseamnă instituţii democratice într-o ţară cu o democraţie consacrată. Şi-au permis ,ceea ce este de necrezut, să-şi trântească  consecutiv propriile guverne , se sfâşie în lupte intestine fără scrupule care arată putreziciunea acestui partid, iar unii se fac că nu văd. Am semnalat la vremea respectivă fiind efectiv deranjaţi de faptul că un partid de anvergura PNL format din două partide care se vroiau mari odată, nu nominalizează premierul atunci cînd sunt invitaţi  la Cotroceni la negocieri. În aceeaşi matriţă se înscrie mai nou şi USR partidul ,,fără glie,, al tuturor şi al nimănui , care participă ,dar nu se bagă, finanţat din neant, care ar vrea tot dar să nu îşi asume nimic. Cu asemenea bărbaţi de spadă PSD este liniştit.

Anul acesta am reânoit invitaţia  făcută partidelor din opoziţie să ne aşezăm la masă să identificăm soluţiile de blocare a acestui tăvălug pesedist , credem că ultimele evenimente politice şi atacurile PSD asupra  democraţiei au generat un moment prielnic pentru depunerea unei moţiuni de cenzură. Am pregătit acest document l –am prezentat celor doi parteneri, dar spre surprinderea noatră după ce în prealabil au susţinut declarativ că sunt pentru un astfel de demers acum dau dovadă de laşitate  şi nu doresc să semneze o moţiune de cenzură.Documentul acesta  arată clar că un guvern care îşi calcă în picioare la propriu  cetăţeni, care nu este în stare să gestioneze criza pestei porcine lăsând românii fără porc de Crăciun, nu mai poate rămâne la Palatul Victoria.

Era un moment prielnic, dar PNL şi USR fac jocul PSD din laşitate sau teamă , laşitate pentru că se tem să intre în luptă directă cu acest partid şi teamă pentru că  odată căzut acest guvern trebuie să fim pregătiţi să preluăm guvernarea iar unii nu sunt pregătiţi şi ceilalţi nu vor , aşa că vor gira mai departe un guvern PSD-ALDE-UDMR. Orgoliile unor pseudo lideri ai celor două partide  sunt prea mari pentru a putea să înţeleagă că este vorba de soarta noastră a tuturor românilor, PNL secondat de această dată de USR salvează din nou PSD la pachet cu Dragnea, Tăriceanu şi compania.

PMP continuă lupta, ştim că va fi greu dar tocmai acest lucru ne mobilizează , ne ambiţionează, şi nu vom renunţa. Ştim însă că nu suntem singuri ,avem lângă noi românii  care cred ca ţara noastră merită o soartă mai bună.

Lupta continuă !

 

Preşedinte PMP Alba

Negruţ Clement


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Anunț de mediu: Modernizarea sistemului de scurgere a apei pluviale, satul Reciu, comuna Gârbova

Bogdan Ilea

Publicat

în

Anunț de mediu: Modernizarea sistemului de scurgere a apei pluviale, satul Reciu, comuna Gârbova COMUNA GÂRBOVA, titular al proiectului „MODERNIZAREA SISTEMULUI DE SCURGERE A APEI PLUVIALE, SATUL RECIU, COMUNA GÂRBOVA, JUDEȚUL ALBA”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Alba, în cadrul procedurii de evaluare a impactului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea