Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Duminică, 26 de echipe de Liga a V-a, în Cupa României, turul întâi, în debutul stagiunii

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Este weekendul debutului oficial în fotbalul amator din Alba, fiind fixate runda inaugurală în Liga a 4-a, dar și faza întâi a Cupei României, faza județeană, ediția 2019-2020, competiție în care sunt angrenate 26 de echipe din al 5-lea eșalon competițional.

Dar iată programul jocurilor de duminică, 26 august: *ora 10.00: AS Crăciunelu de Jos – Spicul Bucerdea, Progresul Fărău – Inter Unirea; *ora 11.00: Voința Teiuș – Voința Beldiu; *ora 18.00: Viitorul Răhău – AFC Pianu, Sportul Livezile – Arieșul Apuseni Baia de Arieș,  Mureșul Gâmbaș – ACS Băgău, Șoimii Ciumbrud – FC Lopadea Nouă, Perfomanța Ighiu – Cuprirom Abrud, Hidromecanica Șugag – Inter Ciugud, CS Universitatea Alba Iulia – Limbenii Limba, Târnavele Tiur – FC Micești, AS Pănade – Tineretul Șona, Viitorul Biia – Gaz Metan Valea Lungă.

Vor fi jocurile de debut pentru antrenorii Adorian Himcinschi și Vasile Ursu, pe băncile tehnice ale noilor echipe, Performanța Ighiu și CSU Alba Iulia – considerate favorite incontestabile la promovarea în liga a 4-a. Atenție, în cazul în care va fi egalitate după 90 de minute, se va trece direct la loviturile de departajare, fără prelungiri, aceasta fiind marea noutate a sezonului, decizia fiind luată de Comitetul de Urgență al AJF Alba (sunt permise 4 modificări). Cele 13 echipe calificate se vor împerechea geografic, urmând ca una dintre ele să fie calificată direct în etapa a treia, prin tragere la sorți (în turul inaugural sunt exceptate CS Ocna Mureș 2 și Industria Galda 2). Astfel vom avea 12 echipe de Liga a V-a care vor juca în etapa a doua a Cupei României, prevăzută miercuri 19 septembrie. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Cioară (Industria Galda), gol în „tricolor” la o acțiune de selecție | Patru jucători din Alba, la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul Alexandru Cioară (Industria Galda de Jos) a marcat un gol în „tricolor” la o acțiune disputată la Mogoșoaia a selecționatei de fotbal amator a României. Pe lângă vârful divizionarei terțe au mai participat Juncan (Industria Galda), și alți doi jucători din Alba Cl. Marcu (Gloria Geoagiu) și Bistraie (Șoimul Băița), absentând din motive medicale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea