Rămâi conectat

Ştirea zilei

Cinci voturi decisive

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Elevii Colegiului Na]ional „Horea, Clo[ca [i Cri[an” Alba Iulia [i-au ales pre[edintele Consiliului Elevilor, dup\ o campanie electoral\ cu tot tac@mul: afi[e, pliante, dezbateri. Cei patru candida]i au fost Diana Grui]a, Antonia Cojan, Lavinia Popa (toate din clasa a X-a), precum [i Bogdan Popa (a XI-a). „Comisia electoral\” a fost constituit\ din eleva Alexandra Bara – pre[edintele `n exerci]iu, Andrei C\bulea Andrei – vicepre[edinte, prof. Rodica B\ru]\ – director adjunct, prof. Sorin Schiau – consilier educativ [i câte un reprezentant al fiec\rui candidat.     Din cei 801 elevi ai colegiului [i-au exercitat dreptul la vot 704 elevi, reprezentând 87,89 la sut\, procent care ar atrage invidia oric\rui parlamentar, iar 5 voturi au fost anulate. De[i pornit cu a treia [ans\, Bogdan Popa a fost ales noul pre[edinte al Consiliului Elevilor, cu 211 voturi „pentru” (30,18 %), la diferen]\ de numai 5 voturi fa]\ de Diana Grui]a, care `mpreun\ cu Antonia Cojan, va ocupa func]ia de vicepre[edinte. (R.G.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Gest de umanitate la Alba Iulia: Recipiente cu apă pentru animalele străzii, amplasate de o femeie în fața magazinului unde lucrează. ”Și ele sunt suflete și au nevoie de apă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Gest de umanitate la Alba Iulia: Recipiente cu apă pentru animalele străzii, amplasate de o femeie în fața magazinului unde lucrează. ”Și ele sunt suflete și au nevoie de apă” Și animalele suferă cumplit în perioada de caniculă și nu sunt afectate de temperatuirle sufocante de afară, nu doar oamenii. Pe Bulevardul Transilvaniei din Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea