Rămâi conectat

Actualitate

Un poliţist din Zlatna a refuzat o mită de 2.000 de lei de la un traficant de lemne

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Un poliţist din Zlatna a refuzat să ia mita oferită de un bărbat din judeţul Mureş căruia omul legii îi confiscase un transport de cherestea fără acte. Poliţistul şi-a anunţat superiorii şi a făcut un denunţ la Direcţia Generală Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Alba.

Aceştia au procedat la organizarea unui flagrant în urma căruia inculpatul, Radu Dorin Paşcu, a fost prins în momentul în care i-a dat agentului de poliţie 2.000 lei, pentru a nu-şi îndeplini atribuţiile legale, respectiv să-i restituie materialul lemnos confiscat.

Faptele s-au petrecut la Zlatna în luna august 2011 însă procurorul competent din cadrul Tribunalului Alba care a întocmit rechizitoriul a dispus trimiterea în judecată a inculpatului, în stare de libertate, în data de 9 ianuarie 2012. Dorin Paşcu este judecat pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită, prevăzută de art. 255 al. 1 Cod penal. Dosarul a fost trimis Tribunalului Alba, competent să judece cauza. Primul termen în dosar este stabilit pentru data de 6 februarie 2012. În cauză s-a colaborat cu Inspectoratul de Poliţie al judeţului Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pensii 2024 | Creștere ”spectaculoasă” a pensiilor, cu 1 LEU, în luna iunie, față de mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Pensii 2024 | Creștere ”spectaculoasă” a pensiilor, cu 1 LEU, în luna iunie, față de mai Potrivit Casei Naționale de Pensii, pensia medie a crescut cu doar un leu în luna iunie, față de luna mai, ajungând la 2.250 lei, un venit prea mic pentru a acoperi cheltuielile aferente unui trai decent. în timp ce […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea