Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Arieșul Mihai Viteazul – Fortuna Lunca Mureșului 1-2 (1-0) | Trupa lui Gabriel Cotoară, victorie în ultimul amical

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Arieșul Mihai Viteazul și Fortuna Lunca Mureșului, echipe clasate pe poziția a 5-a la finele turului în Liga a IV-a din Cluj și Alba, au susținut o partidă de verificare câștigată de vizitatori cu scorul de 2-1 (0-1).

Fortuna, revelația primei părți a campionatului, sub comanda lui Gabriel Cotoară a întors scorul la reluare, după reușitele lui Al. Culda (nou-venit, la debut, fratele mai mare al ex-uniristului S. Culda, ajuns la Astra Giurgiu II) și căpitanul V. Zoltan (la o fază excelentă creată de I. Morea).

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Cum din Liga a IV-a Alba s-au retras două echipe, Arieșul Apuseni Baia de Arieș și Rapid CFR Teiuș, iar prima etapă a returului a fost amânată pentru 9-10 martie, Fortuna are întâiul joc oficial abia în 17 martie, în deplasare cu Voința Stremț.

Antrenorul Gabriel Cotoară a avut la dispoziție în acest joc aproape întreg efectivul pe care se va baza în partea secundă a campionatului, respectiv Al. Man – R. Moldovan, Bulgăr, Cecălecean, Iakab – I. Cristea – Gh. Rîșniță, I. Morea, Zoltan, Spinean – Al. Culda; mai intrând L. Popa, B. Nemeș, R. Trif, Divricean, Rareș Stoica, R. Miclea.

Sursa foto: Fortuna Lunca Mureșului (facebook)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea