Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Hat-trick al golgheterului Vali Drăgan și Soda Ocna Mureș – Arieșul Mihai Viteazu 3-0 (1-0)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Golgheterul aiudean Vali Drăgan (principalul marcator din Liga a IV-a Alba în ultimele două sezoane și în turul campionatului) a determinat soarta întâlnirii amicale dintre Soda Ocna Mureș și Arieșul Mihai Viteazu (locul cinci în Liga a IV-a Cluj). Atacantul gadelor și-a trecut în cont un hat-trick pe Stadionul „Dragostei” marcând în minutele 19, 70 și 75, iar ocnamureșenii au câștigat cu 3-0 (1-0).

Pentru vicecampioana turului în Alba au jucat următorii:  Țiboc – Gorba, Rațiu, Căt. Ivașcu, Guț, Vaidasigan, Csegoldi, Cristea, Onișor, Val. Drăgan, Cociș, iar după pauză au mai intrat: Domșa, Brie, Gherman, Chiorean, D. Mocean.

Astăzi, de la ora 12.00, un alt amical, la Războieni, cu echipa secundă a Sodei, ce activează în Liga a V-a, Soda câștigând cu scorul de 7-0 (6-0). Au înscris Kiss (15), Onișor (18), Csegoldi (26, 42), Cr. Ivașcu (35), Val. Drăgan (38), Cristea (56). antrenorii Ionuț Pereat și Ovidiu Maier au mizat pe Țiboc – Brie, Rațiu, Căt. Ivașcu, Gorba, Kiss,  Csegoldi, Cristea,Olar,  Onișor, Val. Drăgan, Chiorean, iar după pauză au mai intrat: Guț, Vaidasigan, Cristea.

Sursa foto: Soda Ocna Mureș (facebook)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea