Rămâi conectat

Actualitate

Peste 70 de șoferi vitezomani, sancționați de polițiștii din Alba, într-o singură zi. Amenzi de peste 21.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din judeţul Alba au depistat 74 de conducători auto de au depăşit limita legală de circulaţie. Aceştia au fost sancţionaţi contravenţional, iar complementar sancţiunii, faţă de un conducător auto, ce a depăşit  cu peste 50 kilometri/ oră limita legală, a fost luată măsura suspendării permisului de conducere, pentru 90 de zile.

La data de 17 noiembrie a.c., poliţiştii rutieri din Alba, sprijiniţi de poliţiştii de ordine publică au continuat acţiunile pentru creşterea siguranţei rutiere şi prevenirea accidentelor rutiere, în special a celor datorate vitezei excesive.

Au fost folosite 9 aparate de măsurare a vitezei şi au fost depistaţi 74 de conducători auto ce au depăşit viteza legală de circulaţie.

Alţi 24 de conducători auto au fost sancţionaţi contravenţional, pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Au fost reţinute 5 permise de conducere, din care 4 pentru depăşire neregulamentară şi unul pentru depăşirea, cu peste 50 de kilometri/ora a limitei legale de viteză.

Valoarea amenzilor aplicate a fost de 21.210 lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Controale de amploare ale ANAF firmele care fac ITP: Ce nereguli au descoperit inspectorii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Controale de amploare ale ANAF firmele care fac ITP: Ce nereguli au descoperit inspectorii Controale de amploare au fost declanșate de Direcția Generală Antifraudă Fiscală în sectorul inspecțiilor tehnice periodice (ITP) pentru autovehicule. Acțiunile de control ale inspectorilor au scos la iveală neconcordanțe importante între numărul prestațiilor ITP efectuate și veniturile impozabile declarate de contribuabili. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea