Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Maratonistul aiudean Polgar Levente, decorat cu medalia Statului Major General ,,Onoare şi Patrie”. A alergat cu ocazia Zilei Armatei, la Carei, cu steagul României

Ziarul Unirea

Publicat

în

Maratonistul  Polgar Levente Ioan a alergat cu steagul României la ,,Ştafeta Veteranilor 2017″ de la Oradea la Carei.  Aiudeanul a fost decorat de Generalul Nicolae Ionel Ciucă cu medalia Statului Major General ,,Onoare şi Patrie”. Traseul Albastru al Ștafetei Veteranilor s-a încheiat la Carei.

Ieri, cu ocazia Zilei Armatei Române, la Carei, Levi Polgar a predat ștafeta, drapelul României, purtat 105 km din cei 1010 km în total, generalului Nicolae Ionel Ciucă, șeful Statului Major al Apărării.

Traseul Albastru a început la Craiova, în 11 Octombrie și pentru parcurgerea lui s-au mobilizat Invictuși din Craiova, Slatina, Curtea de Argeș, Cincu, Sibiu, Sebeș, Alba Iulia, Deva, Lugoj, Timișoara, Arad și Oradea.

“Go Invictus ! Felicitări şi respect!”

“Sunt onorată să cunosc un astfel de om. De Ziua Armatei, a alergat pe distanța Oradea- Carei, cu drapelul României! Într-o lume în care ne plângem de tot felul de mici sau mai mari neajunsuri, ei, cei curajoși, ne învață să fim puternici, sinceri și soldați adevărați! Felicitări, Polgar Levente Ioan!”, sunt doar câteva din mesaje primite de aiudean pe pagina personală de facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

UPDATE: FOTO | INCENDIU pe autostrada A10 Sebeș-Turda: O autobasculantă a luat foc pe sensul Turda-Sebeș. Trafic blocat

Bera Larisa

Publicat

în

UPDATE: FOTO | INCENDIU pe autostrada A10 Sebeș-Turda: O autobasculantă a luat foc pe sensul Turda-Sebeș. Trafic blocat Circulația este blocată temporar în urma unui incendiu produs la o autobasculantă pe A10 km 30, calea 2 (sensul Turda-Sebeș), a anunțat DRDP Cluj. Citește și: FOTO | INCENDIU violent izbucnit la un autoturism în zona Cetății: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea