Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

8 șoferi depistați circulând cu viteze excesive pe autostrăzi. Recordul saptamânii îl deține o tânără de 21 de ani – 218 km/h, pe A1

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În ultima săptămână, 8 șoferi care circulau cu viteză excesivă pe autostrăzi au fost depistați de polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale a Poliției Române. Cea mai mare viteză înregistrată a fost de 218 km/h, pe autostrada A1 Deva –Nădlac.

În perioada 11 – 17 septembrie  a.c., polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale care acționează pentru siguranța și fluența traficului rutier pe autostrăzi au depistat 8 de șoferi care circulau cu viteze excesive.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Astfel, șoferii au fost înregistrați circulând cu viteze cuprinse între 181 km/h şi 218 km/h.

Conducătorii auto au fost sancționați contravențional cu amenzi între 1.305 şi 2.900 de lei și le-au fost reținute permisele de conducere, pentru 90 de zile.

Viteza maximă a fost înregistrată la data de 13 septembrie a.c., pe segmentul Deva – Nădlac, când polițiștii au depistat o femeie, în vârstă de 21 de ani, din Gorj, care conducea cu viteza de 218 km/h. Aceasta a fost sancționata contravențional cu amendă de 1.305 lei, iar ca măsură complementară i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice pe o perioadă de 90 de zile.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate Noua lege a salarizării ar putea intra în vigoare de anul viitor, adică din 2025. Potrivit ministrului Muncii, niciun salariu de la stat nu va scădea. IT-iștii, profesorii și personalul medical vor avea parte de cele mai mari majorări. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea