Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

FOTO: Incident într-un parc de joacă din Aiud. Un copil a căzut și s-a lovit – părinții revoltați de condițiile periculoase de la locul de joacă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un incident a avut loc într-un parc de joacă din municipiul Aiud, unde un copil a căzut și s-a lovit la bărbie. Părinții sunt revoltați de starea în care se află locul de joacă destinat copiilor.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Un copil din Aiud a ajuns la spital cu leziuni la bărbie, după ce a fost împins de un coleg de joacă și a căzut. Locul de joacă pentru copii este doar parțial amenajat, de multe ori reprezentând un real pericol pentru cei mici.

Cazul a fost făcut cunoscut pe Facebook de părintele martor la eveniment, care acuză autorităţile pentru ceea ce s-a întâmplat: ,,Acestea sunt „reparațiile” și întreținerile pe care le-ați făcut. Copiii noștri puși în pericol. Nu se poate așa ceva!!!!”, a scris martorul pe Facebook, unde a pus mai multe poze.

Copilul a fost transportat la spital unde a primit îngrijirile necesare.

“De 1 an de zile tot așteptăm să se reglementeze acest spațiu de joacă pentru copii ,din zona micro, dar fără nici un rezultat pînă în prezent, uitați-vă cum arată …nu sunt bănci să stea părinții să supravegheze copii, dacă mergi cu copilul la joacă trebuie să stai în picioare…e un coș de gunoi din tablă uitați-vă cum arată, copii se joacă, se împing, dacă cade vreun copil și se lovește cu capul în colțurile acelui coș de tablă, acolo rămane… astăzi din nefericire copilul meu a fost împins de către un alt copil, a căzut, s-a lovit la bărbie…am fost la Spital și l-a cusut …acum, domnilor ce administrați acest oraș, cînd aveți de gând să amenajați acest spațiu de joacă, căci arată ca și în vestul sălbatic…Unde e interesul pentru comunitatea noastră?“, scrie revoltat părintele.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Alarmă de incendiu în Carolina Mall din Alba Iulia. Zeci de oameni au fost evacuați

Ziarul Unirea

Publicat

în

Alarmă de incendiu în Carolina Mall din Alba Iulia. Zeci de oameni au fost evacuați Clienţii din centrul comercial Carolina Mall din Alba Iulia au fost evacuaţi, joi seara, după ce alarmele de incendiu s-au declanşat. Citește și: UPDATE FOTO INCENDIU în Alba Iulia: O mașină a luat foc pe Bulevardul Transilvaniei Imaginile au fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea