Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Premierul Tudose: ”Supraacciza la carburanţi va fi o decizie implementată în toamna aceasta”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Supraacciza la carburanţi se va implementa din toamnă, în prezent fiind duse negocieri cu producătorii din domeniu, potrivit declarației premierului Mihai Tudose. Acesta a reiterat posibilitatea ca, dacă preţurile la pompă vor creşte, Guvernul să decidă majorarea revedenţelor.

”Supraacciza la carburanţi va fi o decizie implementată în toamna aceasta, dar încă se negociază cu producătorii. (…) Atunci când ea a fost scoasă, odată cu celebra taxă de stâlp, la pompă nu s-a văzut nicio îmbunătăţire, iar atunci a fost scoasă pentru a uşura povara fiscală pe cetăţeni şi dacă tot nu s-a uşurat, să o punem la loc, că măcar din banii ăia facem un spital. Nu am scos-o ca să se îmbogăţească distribuitorii”, a declarat premierul Mihai Tudose.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

El a mai spus că dacă preţurile vor creşte la pompă, redevenţele vor fi majorate, afirmând că acest lucru se poate întâmpla după ce vede ”comportamentul celor din piaţă”.

Mihai Tudose a mai spus că se fac simulări privind reintroducerea supraaccizei, afirmând că acestea ar putea fi finalizate în aproximativ o săptămână.

Sursa: realitatea.net

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea