Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO: ”Senzații tari” pe autostrada A1 – Ce le-a ieșit în cale șoferilor care intrau în Sebeș?

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Câțiva șoferi care intrau în Sebeș de pe Autostrada A1, au avut parte de ”senzații tari”, în urmă cu câteva zile. Unul dintre aceștia a surprins cu camera de la bord o situație care putea genera oricând o tragedie.

Din inconștiență sau nepăsare, un biciclist rula pe breteaua de acces spre municipiu, gândindu-se probabil că daca merge ”pe margine” ca pe un drum comunal, nu are cum să încurce traficul rutier.

”Un domn pedalează liniștit pe breteaua de ieșire spre Sebeș a autostrăzii. De unde vine? De pe autostradă pentru că nu există alt drum acolo”, a scris șoferul care a publicat filmarea pe site-ul de specialitate trafictube.ro.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

EDUARD PIȚU, elevul-minune din Alba Iulia, primul și singurul din județ care a reușit să obțină punctajul maxim la Olimpiada Națională de Matematică din 2023: În 2024, Mențiune și medalia de aur, la etapa națională de matematică și argint la fizică

Ziarul Unirea

Publicat

în

EDUARD PIȚU, elevul-minune din Alba Iulia, primul și singurul din județ care a reușit să obțină punctajul maxim la Olimpiada Națională de Matematică din 2023: În 2024, Mențiune și medalia de aur, la etapa națională de matematică și argint la fizică Eduard Pițu, elev în clasa a VIII-a C, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea