Rămâi conectat

Sport

După șase luni, verdict în cazul „Keita”: Performanța Ighiu – Național Sebiș 0-3 (la „masa verde”)! Armando Popescu: „Este o decizie fără logică! Mă gândesc să mă retrag din fotbal!”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Comisia de Disciplină și Etică a FRF a dat în sfârșit verdictul în deja celebrul caz „Keita”, omologând rezultatul partidei din turul campionatului Performanța Ighiu – Național Sebiș, pe teren 3-1, cu scorul de 0-3, la „masa verde”.

Această decizie a comisiei federale nu mai afectează clasamentul Seriei a 4-a, Liga a 3-a, însă l-a enervat teribil pe Armando Popescu, oficialul Performanţei, care amenință că se retrage din fotbal!

Hotărârea a fost publicată astăzi pe site-ul FRF, după cum urmează: „Admite sesizarea FRF prin Secretar General și în temeiul art. 83/10/1 din RD se sancționează CS Performanta Ighiu cu pierderea jocului prin Forfait disputat cu National Sebis în data de 19.11.2016 (3-0) in favoarea lui National Sebis”

Este o decizie pe care nu o pot caracteriza, nu are legică. Național Sebiș face sesizare după meci, care este respinsă de Comisia de Disciplină. Apoi Comisia de Disciplină o trimite la CNSL pentru a se pronunța asupra legitimării. Departamentul de competiții al FRF nu se poate sesiza pe legitimare, ci doar pe dreptul de joc. Toată procedura În 19 mai Departamentul de competiții s-a autosesizat pentru un subiect produs pe 19 noiembrie! A fost o tevatură ce s-a încheiat prin dreptatea dată după mai bine de jumătate de an, printr-o procedură inventată. A fost o culpă a Performanței că nu au dus contractele la FRF, cei de la Sebiș au știut înainte de joc, dar au contestat abia după ce au pierdut. N-am crezut că se poate inventa o asemenea soluție, după o jumătate de an. În asemenea condiții, mai bine îmi văd de treabă și mă retrag din fotbal. Național Sebiș a pierdut în două dosare și câștigă în al treilea, pentru că mâine este Comitetul Executiv și trebuie omologate rezultatele?”, a comentat Armando Popescu.

Naţional Sebiş rămâne pe locul 4, iar Performanţa pe poziţia a 7-a în Seria a 4-a


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Într-un joc de verificare, CSM Unirea Alba Iulia – Sticla Arieșul Turda 2-0 (0-0) | „Alb-negrii”, a treia victorie fără gol primit

Dan HENEGAR

Publicat

în

Într-un joc de verificare, CSM Unirea Alba Iulia – Sticla Arieșul Turda 2-0 (0-0). „Alb-negrii”, a treia victorie fără gol primit O săptămână perfectă pentru gruparea din Cetatea Marii Uniri, care s-a calificat în play-off-ul Cupei României și a celebrat Centenarul, s-a încheiat cu partida de verificare cu Sticla Arieșul Turda. Pe „Cetate”, gruparea albaiuliană […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea