Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO, Şurianu Sebeş – Olimpia Aiud 5-1 (3-0), în Liga a 4-a | Campioana se distrează, a ajuns la 100 de goluri marcate și a 8-a victorie consecutivă! Olimpia, eșec după 8 jocuri!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Șurianu Sebeș s-a distrat la ultima reprezentație internă  înaintea barajului de promovare în eșalonul terț, învingând fără emoții pe Olimpia Aiud, scor 5-1 (3-0).

Formația lui Doru Oancea a marcat prin Gabriel Cotoară (88) al 100-lea gol stagional!

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Campioana județului a bifat a 8-a victorie consecutivă și se pregătește de derby-ul orgoliilor din ultima rundă, de la Ocna Mureș, între echipele invincibile ale primăverii, Șurianu așteptând să-și afle adversarul din barajul pentru Liga a 3-a.

Aiudenii au început promițător disputa din “Arini”, ocazie Dănciulescu (1), dar au capotat rapid, primind trei goluri în prima jumătate de oră. Defensiva Olimpiei a fost străpunsă de Șt. Radu (8) – oaspeții au solicitat ofsaid, Cl. Marcu (11) – după două faze fixe și Ad. Lăcătuș (29) – jocul devenind o simplă distracție pentru amfitrioni.

*Defensivă năucită în prima jumătate de oră

Olimpia s-a prăbușit din pricina rapidelor lovituri primite la la poarta lui Ad. Roman a fost o adevărată canonadă, cu ratări peste ratări din partea primei clasate, ce nu a putut conta pe R. Trif, P. Muntean, Rahovean – suspendați, Cutean – accidentat și Osogo – învoit, criză de efectiv fiind și la Olimpia ce a avut numai 13 jucători.

Șurianu s-a jucat cu ocaziile, miza fiind una specială, atingerea bornei “100” în privința golurilor marcate în actuala stagiune.

La reluare, jocul a căpătat un aer și mai evident de vacanță, iar elevii lui Remis Țălnar au redus ecartul prin Bălan (55), o reluare cu capul, dar n-au putut evita eșecul, venit după 8 rezultate pozitive. Aiudenii au mai amenințat prin Șușman (65) – „cap” milimetri pe lângă, fază ce ar fi putut relansa jocul, dar apoi s-au trezit amfitrionii, ce și-au reluat asediul. În min. 80, portarul Ad. Roman scapă copilărește un balon, iar Cl. Marcu fructifică din apropiere. În minutul 88, norma de „100” a fost atinsă prin reușita lui Gabriel Cotoară, scăpat singur, după o deviere la marginea careului advers.

[nggallery id=4047]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea