Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, ales în Biroul Politic Executiv al partidului la nivel național

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Președintele ALDE Alba, Ioan Lazăr, ocupă de astăzi o funcție de lider și la nivel național. El face parte din Biroul Politic Executiv al partidului, fiind unul dintre cei 33 de membri aleși în cadrul Congresului care s-a desfășurat în aceste zile la București.

La evenimentul politic, Organizația ALDE Alba a fost reprezentată de o delegație formată din 25 de membri de partid, iar în total, la congres au fost prezenți peste 1.000 de delegaţi din toată ţara.

”Nu mi-am propus să fiu vicepreședinte, a fost o surpriză să fiu ales pe această funcție. Eu am candidat la funcția de membru în Biroul Politic Executiv al ALDE. A fost concurență foarte mare. Inițial, pentru cele 33 de locuri, 16 de vicepreședinți și 17 de membri, s-au înscris 130 de persoane, apoi unii s-au retras și în final au rămas 70 de candidați”, a declarat Ioan Lazăr pentru ziarulunirea.ro.

Întrebat despre schimbările pe care această funcție le aduce în activitatea sa politică, el a spus că va trebui să participe săptămânal la ședințele de la București.

”În restul timpului, mă voi lupta în continuare pentru organizația noastră, la fel cum am făcut-o și până acum”, a încheiat Lazăr.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre

Ziarul Unirea

Publicat

în

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre PREOTUL IOAN SABĂU – „CEL MAI IUBIT DINTRE VINERENI” – ,,Abia în închisoare în închisoare mi-am început misiunea preoțească, acolo am învățat să mă rog și tot acolo am simțit dependența de Dumnezeu, pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea