Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Accident spectaculos pe DN74: Autoturism gata să cadă în prăpastie, sprijinit într-un copac, pe ”Dealul Mare”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cei care au trecut miercuri dimineața pe DN74, între Zlatna şi Abrud, zona ”Dealul Mare”, a avut ocazia să surprindă imagini spectaculoase cu o mașină proptită pe marginea drumului, într-un copac. Se poate spune că ”întâlnirea” cu arborele a fost oarecum norocoasă pentru șofer, deoarece l-a oprit să ajungă cu autoturism cu tot direct în prăpastie.

Potrivit IPJ Alba este vorba despre un accident rutier produs noaptea trecută în care a fost implicat un Touareg înmatriculati în Timiș, al cărui conducător auto – un bărbat în vârstă de 31 de ani a pierdut controlul într-o curbă la stânga, în timp ce se deplasa pe direcția Abrud – Zlatna.

În urma impactului cu copacul șoferul s-a ales cu leziuni ușoare. Acesta a fost testat pentru consum de alcool iar rezultatul a fost negativ.

UPDATE IPJ Alba: În noaptea de 04/05.04.2017, în jurul orelor 00.15, Poliţia Oraşului Zlatna a fost sesizată cu privire la faptul că pe DN 74 a avut loc un accident rutier. Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că B.V.C., de 31 de ani, din judeţul Timiş, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Abrud – Zlatna, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă a pierdut controlul asupra autoturismului, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu arborii de pe marginea drumului.

În urma accidentului, şoferul autoturismului a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportat la spitalul din Abrud unde a primit îngrijiri medicale.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate.

[nggallery id=3728]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

UPDATE VIDEO | Incident GRAV în comuna Avram Iancu: O fetiță de 3 ani, cu traumatisme severe, după ce a căzut de la 5 metri. Este transportată la Târgu Mureș cu elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Incident GRAV în comuna Avram Iancu: O fetiță de 3 ani, cu traumatisme severe, după ce a căzut de la 5 metri. Este transportată la Târgu Mureș cu elicopterul SMURD Un incident grav a avut loc joi după-masa, în comuna Avram Iancu. Un copil de doar 3 ani a suferit traumatisme severe după ce a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea