Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO-VIDEO: Noul prefect al judeţului Alba, Dănuț Hălălai, investit oficial în funcţie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Noul prefect al județului Alba,  Dănuț Hălălai, a fost învestit oficial în funcție marţi, 4 aprilie, în cadrul unei ceremonii ce a avut loc cu începere de la ora 15.00, la sediul Instituției Prefectului Alba.

Prefectul a depus jurământul în prezența

Dănuţ Hălălai a fost numit în respectiva funcție în 30 martie 2017, prin hotărâre de Guvern.

Dănuț Hălălai a fost ancorat mult timp în mediul de afaceri, iar din 2012 până în prezent a exercitat funcția de comisar șef la Garda de Mediu Alba.

Numirea lui Dănuț Hălălai în funcția de prefect nu este o surpriză, numele său fiind vehiculat în mai multe rânduri, în mass-media locală și în spațiul public, fiind prima opțiune a social-democraților, având în vedere legea actuală, care prevede că prefectul trebuie să fie numit din rândul funcționarilor publici.

YouTube video

Dănuț Hălălai are o reputație bună, iar o parte din social-democrați au luat în calcul să candideze la alegerile parlamentare de pe prima poziție, pentru Senat, care a fost ocupată, în final, de rectorul Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, Daniel Breaz.

Dănuț Hălălai este de profesie inginer, iar în anul 2011 a absolvit masteratul la Universitatea ”Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca, Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, cu media 9,90, fiind șef de promoţie.

[nggallery id=3724]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO: Calea Crucii, la Blaj. Procesiune pe străzile oraşului, organizată de Biserica Greco-catolică, în Săptămâna Mare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Calea Crucii, la Blaj. Procesiune pe străzile oraşului, organizată de Biserica Greco-catolică, în Săptămâna Mare Și în acest an, Biserica Greco-catolică a organizat, Calea Crucii cu procesiune, pe străzile municipiului Blaj. Evenimentul a avut loc marți 30 aprilie 2024, începând cu ora 18:00. Conform tradiției, Biserica Greco-Catolică va organiza și în acest an, în Săptămâna […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea