Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

8 aprilie: ”Capra cu trei iezi”, premieră la Teatrul de Păpuși ”Prichindel” din Alba Iulia. Duminică, copiii pot întâlni personajele din spectacol în Cetatea Alba Carolina

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Teatrul de Păpuși ”Prichindel” Alba Iulia anunță prezentarea noii producții teatrale cu titlul ”Capra cu trei iezi”, în regia colectivă: Teodora Popa, Ramona Mincu Benchea, Viorica Boda, Irina Melnic, având la bază povestea cu același titlu scrisă de Ion Creangă. Spectacolul va avea premiera pe data de 8 aprilie 2017, ora 12.00, la sediul teatrului.

Duminică, 2 aprilie între orele 17.00 – 18.00, sunteți așteptați pe traseul Poarta I – Piața Cetății pentru a vă întâlni cu personajele din spectacol.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Capra cu trei iezi, o creație colectivă și originală a Teatrului de Păpuși PRICHINDEL din Alba Iulia, aduce în scenă un spectacol  surprinzător, plin de haz, cântec și culoare. O poveste care încântă publicul indiferent de vârstă în care regăsim povețele pe care Ion Creangă a vrut să le transmită. O piesă îmbogățită cu personaje noi, construită pe un scenariu cu foarte mult umor, o scenografie cu puternice accente tradiționale românești  și acorduri vesele. Cei trei iezi cucuieți vă invită să țineți piept împreună lupului cel rău… !!!

Echipa spectacolului este formată din: dramatizarea: Cristian Pepino, regia colectivă: Teodora Popa, Ramona Mincu Benchea, Viorica Boda, Irina Melnic, scenografia: Marian Sandu, muzica: Levente Szöcs, distribuția: Ramona Mincu Benchea, Irina Melnic, Teodora Popa, Viorica Boda, Rareș Bogdan Porca, Mădălin Costea, Piekny Ghiciuc, Cătălina Mihăilă, regia tehnică: Elena Madaras, sculptură/pictură: Marian Sandu și Oriana Pelladi, lumini: Ovidiu Tămășan, Călin Popa, sunet: Florin Andrea, tehnicieni scenă: Răzvan Laszlo, Horia Oarga, croitorie: Mirela Tămășan, tâmplărie: Marin Goia.

Durata spectacolului: 50 minute.

 Limba în care se joacă spectacolul: română. (C.M.)

[nggallery id=3689]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Un băiețel perfect sănătos s-a născut la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia în noaptea de Înviere

Bogdan Ilea

Publicat

în

Un băiețel perfect sănătos s-a născut la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia în noaptea de Înviere Un băiețel de 3,3 kilograme a venit pe lume, la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia, în Noaptea de Înviere. Despre copiii care se nasc în această zi specială se spune că vor avea un destin […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea