Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO/ Revelion 2017 la Cugir. Aproape 100 de persoane au sărbătorit Anul Nou în stradă, cu șampanie și materiale pirotehnice, iar peste 1500 în restaurante și cluburi

Ziarul Unirea

Publicat

în

La cumpăna dintre ani, aproximativ 100 de persoane s-au adunat la bradul amplasat în fața Bisericii ,,Adormirea Maicii Domnului” din Cugir (numarul cel mai mic din ultimii 5 ani), pentru a ciocni împreună cu familiile sau prietenii, un pahar de șampanie și pentru a-și ura unul altuia tradiționalul ,,La mulți ani!”.

Citește și: Mesaje de Anul Nou. Urari de Anul Nou. Felicitari de Anul nou. Mesaje de Revelion. SMS de Anul Nou

Cei care au venit in acest loc de ani de zile, nu prea au avut din pacate ce vedea, in afara de a suporta zgomotul infernal provocat de sutele de materiale pirotehnice aruncate in fata lacasului de cult, chiar si pe trptele acestuia, trevelion-cugir004ransformand zona intr-un adevarat ,,camp de asalt” inainte ca gongul sa vesteasca noul an.

O situatie greu de suportat, fapt ce i-a determinat pe multi dintre participanti sa se retraga in locurile mai ferite de pe bulevardul ,,Alexandru Sahia” sau strada ,,Constructorului”.

Totusi a existat si un moment in care cei prezenti s-au bucurat cu adevarat de clipele care marcheaza debutul in 2017 si anume acela de a admira focul de artificii organizat de primaria locala si firma ,,Dronca” SRL Cugir.

Citește și: Mesaje de Sărbători • Urări de Sărbători • Felicitări de Sărbători • SMS de Sărbători

La Cugir, cei peste 1500 de localnici (potrivit unor cifre primite de la organizatori), care au dorit sa petreaca noaptea de Revelion in restaurantele si cluburile de la poalele Draganei au platit tarife cuprinse intre 180 si 250 de lei de persoana. (C.P.)

[nggallery id=3221]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

9 iulie – 30 august | „Școala de vară” la Spațiul Muzeal Principia din Alba Iulia: Ateliere de pictură și mozaic

Bera Larisa

Publicat

în

9 iulie – 30 august | „Școala de vară” la Spațiul Muzeal Principia din Alba Iulia: Ateliere de pictură și mozaic În perioada 9 iulie – 30 august, la Muzeul Principia din Alba Iulia are loc „Școala de vară”, o activitate care propune două noi ateliere creativ-educative destinate celor mici. Structurate pe două teme principale: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea