Rămâi conectat

Sport

FOTO| Turneul de minifotbal organizat de A.S. DINAMO Alba s-a încheiat la Cugir. Poliția SATURN Cugir a învins APUSENI Pol. cu scorul de 1-0

Ziarul Unirea

Publicat

în

După două competiții desfășurate la Alba Iulia și Blaj a venit rândul Cugirului de a găzdui vineri, ultima etapă a turneului de minifotbal organizat de asociația Sportivă DINAMO Alba, întrecere  la care au luat startul 6 echipe din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba și anume: Poliția Alba, Poliția SATURN Cugir, Apuseni Pol, Fraude Alba, Rutieră și BCCO Alba.

politia-fotbal-cugir05Meciurile deosebit de antrenante și atractive s-au desfășurat pe terenurile cu gazon sintetic situate la cele  două colegii cugirene: Colegiul Tehnic ,,Ion D. Lăzărescu”, respectiv Colegiul Național ,,David Prodan” Cugir. În urma disputării partidelor, (cu câte 2 reprize a  10 minute) în finala mică s-au întâlnit Poliția Alba – Frauda Alba ( 3- 2), iar în finala mare s-au confruntat echipele Poliția SATURN Cugir –Apuseni Pol (1- 0).  Cu aceste rezultate clasamentul a fost următorul:  1. SATURN Cugir. 2. Apuseni Pol. 3. Poliția Alba. 4. Fraude Alba. 5. Rutiera. 6. BCCO Alba. Organizatorul turneului , președintele Asociației Sportive ,,Dinamo Alba”, comisar șef. și adjunct al șefului Poliției Municipiului Alba, Vasile Catargiu a înmânat echipelor și unor jucători DIPLOME, după cum urmează: Diploma pentru cel mai bun portar: Gheorghe Romaniuc – Politia SATURN Cugir; Diploma pentru golgheter: Paul Mucea –Apuseni Pol; Diploma pentru cel mai bun jucător: Daniel Bolog – Poliția Alba; Diploma pentru cel mai vârstnic jucător(55 ani), Nicolae Florea – Apuseni Pol; Diploma pentru cel mai tânăr jucător: Daniel Bârlea – Apuseni Pol; Diploma pentru Cea mai spectaculoasă echipă a fost acordată formației Fraude Alba. O ,,Diplomă de apreciere” a fost acordată Ziarului UNIREA pentru modul în care a mediatizat desfășurate competițiilor organizat de Asociația Sportivă ,,DINAMO Alba”. 

”Scopul acestui turneu a fost dedicat dorinței de competiție, dar nu în ultimul rând pentru sănătate și îmbunătățirea comunicării interumane. Doresc pe această cale să le mulțumesc factorilor cu care am colaborat: Clubul Sportiv Orășenesc Cugir, Poliția Orașului Cugir, precum și celor două colegii locale, care ne-au acordat tot sprijinul în desfășurarea turneului”, ne-a declarat comisarul șef Vasile Catargiu. La eveniment a luat parte și comisarul șef de poliție Mircea Constantin Crișan – comandantul Poliției Municipiului Alba Iulia.

Constantin PREDESCU

[nggallery id=2865]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSM Unirea Alba Iulia, triunghiular în Slovenia: remiză cu ND Gorica și eșec cu CSM Reșița

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia a susținut un triunghiular în Slovenia, la Rogla, întâlnind ND Gorica (remiză, 1-1) și CSM Reșița (eșec, 0-1). După ce amicalul cu NK Bistrica a fost anulat, uniriștii au susținut două teste a câte 45 de minute în aceeași zi, obținând rezultate de apreciat în fața unor oponenți din eșalonul superior. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea